GROTE BAN - Artikels

Bijgewerkt: 18 dec 2020


December


Grote Banberen,


December is de maand waarin we steeds hopen op meters sneeuw, maar hoogstens enkele millimeters natte prut op ons bakkes krijgen, de maand waarin wij gigantisch veel pakjes verwachten van de man met de mijter en zijne knol, maar slechts enkele nieuwe sokken onder de schoorsteen vinden, de maand waarin Jezus, onze redder, in het kerstmateriaalkot tussen den os en den ezel voor het eerst het licht zag. Afgezien van deze laatste heuglijke gebeurtenis is december dus echt een rotmaand, ware het niet dat jullie dit jaar 4 knappe, geweldige leiders hebben, die er alles (of bijna alles) aan doen om jullie maffe zaterdagen te bezorgen. Geniet van deze intro, want tis de langste vant jaar xxx


05/12, 14h-17h Naar het schijnt komt de goedheilig man in zijn roeibootje, stevig overbelast met mandarijntjes en zijn zwarte makkers (roet!), uit Spanje. Hij komt echter niet voor de grote banners, want die waren stout (wij weten niet waarover hij het heeft). De robbedolsters krijgen echter massa’s snoepjes, en dat kunnen wij niet laten gebeuren! Daarom verwachten wij dat jullie massaal opkomen om de Sint te ontvoeren en alle snoepjes zelf op te smikkelen. - Rozen zijn rood, brood -


12/12, 14h-17h Wij trekken de oerwouden van Broechem in om golfballllllllen te verzamelen. Camoufleer jullie goed, want het is met sluipen en beslopen worden, kampen bouwen en vlaggen stelen. – Gras is niet geel, robbedolsters zijn er te veel -


19/12, 19h-21h (dus NIET van 14h-17h) Vanavond organiseren wij de grote Kerstfoaf, joepieeeeee! Iedereen mag een klein cadeautje meebrengen (onder 5 groene flappen, tgeld groeit niet op onze rug aaaaj). Wie het cadeautje krijgt wordt bepaald op de avond zelf. Breng ook 2 euries mee voor een klein hapje en drankje.


- Corona is de hel, komt de Pjère vandaag wel? – Wow, dit artikel is maf goed, horen wij jullie zeggen? Tis maar dat ge het weet! Groeten, -Emil, Lucky, Pjère en Sakke Plazma-affiches plakkeJanuari


Oooooolololoo, de jaarcykel is weeral rond. Januari is een beetje een zurige maand voor jullie knappe leiders, want wij hebben examijnen. Bid allemaal voor ons, steek dagelijks een kaarsje aan. Per buis moet iedereen nen dag afwassen op kamp.


09/01, 14h-17h Vandaag gaan wij studeren, joepieeeee. Wij proberen vervangleiders voor jullie te voorzien, anders komen we zelf wel. Wij weten niet wat jullie gaan doen, maar naart schijnt ist iets met zitmaaiers. Giegag zeiten ezel.


23/01, 19:30h-21:30h op VKSJ Vanavond gaan we samen ne goeie fimmel zien in de cinema op VKSJ. Breng allemaal jullie lievelingsfilmrol mee, dan kiezen we er samen ene. Wij verwachten jullie direct op VKSJ in de Rubenslaan (zie site voor adres), niet op KSA. Gaggel zei de gans.


30/01, 14h-17h Omdat wij jullie zo graag zien, bende oskes, gaan we vandaag jachtseizoen spelen. Zwiert die goei verstopplaatsen al maar boven. Balder zei het korhoen.


Afsluiter: Wij sluiten af. Groeteeeeeee, Jullie 4 liefste leiders, Masurai Onsemil, Ridder Lucky, Stalknecht Pjere, Ninja Sakkuh Waf zei de geit, maar twas een heel scheve geit.
563 keer bekeken0 reacties

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now