top of page

GROTE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

November


Heeeeeey, Grote banners,

Deze maand zal weer boordevol leuke activiteiten zitten. We gaan de maand rustig van start.

De eerste week van november is het namelijk geen vergadering, maar vanaf 11 november vliegen we er in, dus hou jullie goed vast want er zullen spannende activiteiten op de planning staan!


De eerste vergadering van de maand zal dus plaatsvinden op 11 november. We gaan kijken wie o wie de ‘slimste grote banner’ is. In deze aartsmoeilijke quiz zullen we jullie intelligentie gaan testen op een niveau om U! tegen te zeggen.


De volgende vergadering zal plaatsvinden op 18 november. Tijdens deze vergadering gaan we nog even in de Halloween-sfeer blijven. We hopen dat jullie niet al te bang zijn voor spinnen, want die zullen deze vergadering zeker aanwezig zijn! Vergeet voor deze activiteit zeker geen 2 euro, een lepel en een bekertje mee te brengen!


De laatste vergadering van de maand vindt plaats op 25 november. Hier zullen jullie je beste beentje moeten voorzetten. We gaan op deze dag klimmen op de ladder. Hoe hoger, hoe beter! Hopelijk hebben jullie geen hoogtevrees.


De drie vergaderingen zullen steeds plaatsvinden van 14-17uur aan het franciscusheem. Tot dan!!!


Jullie geweldige leiding,


Julie, Kato, Matijs en Lars


Oktober


Jowwww die Grote Banners


Na een spetterende Startdag en supercoole vergadering trekken we de lijn lekker door met nog een maand vol gelach en gegier!


We beginnen deze spookachtige maand op 7 oktober van 2 tot 5 op KSA. Vandaag zijn wij de jagers en moeten jullie ons zien te ontwijken. Dus trek jullie loopschoenen aan want wij missen nooit…


Wat hoort er ook bij Halloween? TRICK OR TREAAAAAT!! Wie o wie kan er het meeste lekkers verzamelen? Dat zullen we op 21 oktober te weten komen. Jullie hebben tijd van 2 tot 5!


We sluiten oktober af met een knaller van een halloweenvergadering. Trek jullie engste outfit aan en maak je klaar om samen te griezelen en heel veel mensen te laten schrikken. We verzamelen zoals altijd om 2u op KSA en om 5u hebben we hopelijk iedereen bang gemaakt en zit jullie job erop.


BOEEEEEEEEE


Heks Kato, Vampier Lars, Weerwolf Matijs en Zombie Julie

2.077 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page