GROTE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Oktober


September is spijtig genoeg weeral gedaan en het jaar is weeral goed ingezet! Maar niet getreurd want oktober wordt zelfs nog leuker hebben wij van horen zeggen! Dat kan natuurlijk alleen maar met jullie massale aanwezigheid en dus hopen wij jullie weer allemaal te zien in oktober!


1 oktober: 14u-17u:

Ga jij voor goud, zilver of brons? Vandaag lopen we met zen allen de knoeselloop, dus zorg er maar voor dat je je benen goed insmeer. We verzamelen om 14u aan KSA, en na de formatie vertrekken we met iedereen naar daar. Nadien spelen we het grote olympische spelen spel.

Win jij de grote olympische titel of niet? Kom het te weten.


8 oktober: 14u-17u: Zie maar dat jullie beentjes goed ingesmeerd zijn want vandaag openen wij het jachtseizoen! Wie heeft de beste schuilplaatsen? Wie heeft de beste vluchtroutes? Dat zullen wij vandaag allemaal ontdekken. Het zal waarschijnlijk met lopen worden dus zie maar da ge er klaar voor zijt!


22 oktober: 14u-17u: Dag schatten van de grote ban, wij gaan vandaag op schattentocht!!! Zet jullie speurneuzen op want winnen is de taak, doe goede wandelschoenen en regenkledij aan voor als het weer niet mee zou zitten. Op naar schatteneiland speurneuzen!


Dit was het voor oktober, hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor een maand vol supertoffe activiteiten! Wij hopen op een massale opkomst, tot dan!

Kusjes en knuffels jullie allerliefste leiding x


September


Grote Banneeeeeers,

Na het spetterende kamp hopen wij dat jullie klaar zijn voor het waanzinnig plezante, heerrrlijke, geweldige en zeer zoetsappige Ksa-jaar! Wij alvast wel! We hebben met hart en ziel keileuke activiteiten voorzien voor september. Hopelijk zien we jullie talrijk verschijnen!


03/09, 14h-17h

Vandaag is het kennismakingsvergadering. Na vandaag bestaan er geen geheimen meer in de groep: Wat is het lievelingsbeestje van Onsemil? Wat smikkelt Minne het liefst? Op welke schijf danst Jasmijn de pannen van het dak? Wat is de kleur van Sakke zijn lievelingsonderbroek? … Jullie komen het allemaal te weten, en zelfs nog veel meer! Jullie mogen ook allemaal zoveel mogelijk vriendjes meebrengen die misschien wel Ksa’er willen worden, zodat we een giga-groep hebben doorheen het jaar.


24/09, 11h tot ‘s avonds

Joepieeeeeeeee, we organiseren onze grote startdag! Om 11h verzamelen we aan het Franciscusheem en trekken van daaruit het gigantische Broechem door, op zoek naar waanzinnig leuke spelletjes. Om 17h eten de leden spaghetti. Ook ouders zijn welkom om te komen smikkelen vanaf 18h, zij moeten zich hier wel voor inschrijven. Meer info over het inschrijven voor spaghetti op de startdag vind je in het startboekje. ‘s Avonds steken we het kampvuur aan en zingen we over het bed van ons moemoe en nen ongelukkige kikker.

Dit was het voor september!

Groetshhhh van Onsminne, Onsjasmijn, Onsemil en Sakke

1.323 weergaven0 opmerkingen