GROTE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 29 apr.

gegroet grote banners


Er staat weeral een nieuwe maand vol met topactiviteiten op ons te wachten, dus be there or ga naar de chiro.


07/05 14h-17h Is het een vliegtuig?? Is het een vogel?? Nee het is de Luki die over iedereen aan het dunken is. Want vandaag gaan we massa's sportactiviteiten doen op het enige echte pleintje. Dus strek de beentjes al maar, maak je borst maar nat. Want vandaag gaan we te weten komen wie de enige echte koning van het pleintje is.


14/05 14h-17h Vandaag wordt een dag waar iedereen al maanden, wat zeg ik, jaren op heeft zitten wachten. We gaan waterspelletjes doen. En ni zo maar waterspelletjes, maar een battle royal onder de grote banners. Dus pak alles wat ge thuis hebt liggen mee, van waterballonen tot waterbazooka's om zo de "last man standing" te worden.


21/05 14h-17h Vandaag gaan we een dorpspel doen. Meer kunnen we er helaas niet over vertellen.


Groetjes, de beste leiding van Broechem en omstreken Luki, Jappe en Sekke


Maart:


jooo gb'ers

5 maart, van 2 tot 5 Vandaag gaan we er achter komen wie de homo universalis is van de groep. Op zowel mentaal als fysiek vlak worden jullie op de proef gesteld, tot 1 verdiende winnaar de rest zal overtreffen en Victorie zal kraaien. ps: om jullie wat meer te motiveren, het is voor een beloning.


12 maart, van 2 tot 5 Het moment waar jullie allemaal op hebben zitten wachten, vandaag gaan we de bossen van Oelegem weer onveilig maken met onze fietskes. Vergeet dus zeker jullie fiets niet, anders wordt het crossen nog al moeilijk.


26 maart, van 7 tot 9 't Is weer van da, vanavond doen we een enige echte filmavond. Als je nog een goei filmpke hebt liggen, pak het zeker mee. Voor de mensen die nogal snel honger hebben, pak een snackske mee (delen met de leiding is toegestaan:)) ).


joeeee gb-leidingFebruari:

5 februari 14u - 17u: deze zaterdag gaan we de bossen van Oelegem verkennen dus pak allemaal jullie fiets mee en zorg maar dat jullie benen goed fit zijn


19 februari 14u - 17u: deze keer gaan we naar het voskes bos om daar leuke spelletjes te spelen dus doe zeker allemaal slechte kleren aan


26 februari 14u - 17u: vandaag gaan we een 1 tegen allen spelen. Benieuwd of dat jullie al de opdrachten gaan voltooien.


Groetjes de leiding


Januari:

Wij hebben examens dus houden het kort.


15/1 14u - 17u30 Schaatsen (5 euro meenemen)

29/1 14-17u Verassing


Gruuten de leiding
1.251 weergaven0 opmerkingen