top of page

GROTE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 2 jan.

Januari

Dag allerleukste grote banners!

Bim bam bom, t’jaar is weer om!

Kom dat zien, kom dat zien, januari wordt weer 10/10!


Zaterdag 14 januari

Om het nieuwe jaar goed in te zetten gaan wij van 14u-17u er weer een te gekke dag van maken, meer vertellen we niet. Tot dan!!


Zaterdag 21 januari

Vandaag gaan we SCHAATSEN!!! We spreken af aan het franciscusheem om 13:45u. Inkom kost €5 en een extra €2 om schaatsen te lenen, als je zelf schaatsen hebt moet je dus geen extra €2 meenemen. We mogen schaatsen tot 16u waarna we terug naar KSA keren. Neem zeker warme kleren mee en handschoenen, tot dan!


Zaterdag 28 januari

Omdat jullie leiding examens heeft gaan we vandaag gaan we samen een film kijken op vksj (rubenslaan 4a). Dit gaat door van 20u- 21u. Bedenk maar al welke film jullie willen zien! Dit was het al weer voor januari, hopelijk zien we jullie allemaal weer terug in februari voor nog meer spelplezier!


Groetjes van jullie allertofste leiding

Jasmijn en Minne

en Emil en Sakke horen er natuurlijk ook bij.
December


Beste grote banners


November is gedaan en da wil zeggen da we weeral aan de laatste maand van het jaar beginnen! Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen zodat we 2022 fantastisch kunnen afsluiten.


3 december: 14u-17u:

Volgens de Sint zijn er dit jaar weer geen stoute kinderen, maar da willen wij nog wel is zien. Vandaag komt de Sint in hoogst eigen persoon naar de KSA en dus zijn wij benieuwd wa de Sint over jullie te vertellen heeft. Als ge braaf zijt geweest is het misschien wel me snoep vandaag!


10 december: 14u-17u:

Vandaag gaan wij quizzen, maar ni zomaar quizzen want het zal me veel drinken worden vandaag. Hopelijk hebben jullie een grote blaas want er zullen liters water gedronken worden vandaag! Wij zijn benieuwd hoe slim jullie eigenlijk zijn en dat zullen wij vandaag dan ook ontdekken.


17 december: 19u-21u:

Het is bijna tijd voor Kerstmis en dat gaan wij vandaag dan ook al vieren. Het zou leuk zijn als jullie allemaal een cadeautje meenemen van maximum 5 euro. Gelieve ook allemaal 2 euro mee te nemen zodat wij veel hapjes en drankjes kunnen voorzien zodat wij er een heerlijk feestje van kunnen maken! Dit was het weer voor december! Deze activiteiten kunnen jullie natuurlijk niet missen en dus verwachten wij jullie allemaal in december, tot dan! Xxx jullie favoriete leiders


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


November


Oi Grote Banneuuuuuuurs,

Tot nu toe is het al keiplezant geweest, en november gaat nog minstens even leuk worden!! Zie dus dat jullie talrijk aanwezig zijn, zodat we waanzinnige spelletjes kunnen spelen.


05/11, 14h-17h

Brukas de Piraat heeft op zijn vele rooftochten een indrukwekkend fortuin vergaard, maar moest op vervroegd pensioen nadat hij uit het kraaiennest gevallen was. Gelukkig heeft hij voor zijn pensioen een kaart met de locatie van zijn schat opgesteld, zodat al wie moedig genoeg is, zijn schat kan vinden.


12/11, 14h-17h

Balpleinspelen: spelen met een bal op een plein, joepieeee! Zie dat jullie allemaal jullie loopbenen aan hebben want er zal gespeird worden.


19/11, 14h-17h

Ri ra ruiltocht. Meer zeggen we ni.


Groetekess van de leiding, Steppeslurfhondje Minne Rare dolfijn Jasmijn Ierse noterspin Onsemil Gnu Sakke

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oktober


September is spijtig genoeg weeral gedaan en het jaar is weeral goed ingezet! Maar niet getreurd want oktober wordt zelfs nog leuker hebben wij van horen zeggen! Dat kan natuurlijk alleen maar met jullie massale aanwezigheid en dus hopen wij jullie weer allemaal te zien in oktober!


1 oktober: 14u-17u:

Ga jij voor goud, zilver of brons? Vandaag lopen we met zen allen de knoeselloop, dus zorg er maar voor dat je je benen goed insmeer. We verzamelen om 14u aan KSA, en na de formatie vertrekken we met iedereen naar daar. Nadien spelen we het grote olympische spelen spel.

Win jij de grote olympische titel of niet? Kom het te weten.


8 oktober: 14u-17u: Zie maar dat jullie beentjes goed ingesmeerd zijn want vandaag openen wij het jachtseizoen! Wie heeft de beste schuilplaatsen? Wie heeft de beste vluchtroutes? Dat zullen wij vandaag allemaal ontdekken. Het zal waarschijnlijk met lopen worden dus zie maar da ge er klaar voor zijt!


22 oktober: 14u-17u: Dag schatten van de grote ban, wij gaan vandaag op schattentocht!!! Zet jullie speurneuzen op want winnen is de taak, doe goede wandelschoenen en regenkledij aan voor als het weer niet mee zou zitten. Op naar schatteneiland speurneuzen!


Dit was het voor oktober, hopelijk zijn jullie allemaal klaar voor een maand vol supertoffe activiteiten! Wij hopen op een massale opkomst, tot dan!

Kusjes en knuffels jullie allerliefste leiding x ----------------------------------------------------------------------------------------------------------


September


Grote Banneeeeeers,

Na het spetterende kamp hopen wij dat jullie klaar zijn voor het waanzinnig plezante, heerrrlijke, geweldige en zeer zoetsappige Ksa-jaar! Wij alvast wel! We hebben met hart en ziel keileuke activiteiten voorzien voor september. Hopelijk zien we jullie talrijk verschijnen!


03/09, 14h-17h

Vandaag is het kennismakingsvergadering. Na vandaag bestaan er geen geheimen meer in de groep: Wat is het lievelingsbeestje van Onsemil? Wat smikkelt Minne het liefst? Op welke schijf danst Jasmijn de pannen van het dak? Wat is de kleur van Sakke zijn lievelingsonderbroek? … Jullie komen het allemaal te weten, en zelfs nog veel meer! Jullie mogen ook allemaal zoveel mogelijk vriendjes meebrengen die misschien wel Ksa’er willen worden, zodat we een giga-groep hebben doorheen het jaar.


24/09, 11h tot ‘s avonds

Joepieeeeeeeee, we organiseren onze grote startdag! Om 11h verzamelen we aan het Franciscusheem en trekken van daaruit het gigantische Broechem door, op zoek naar waanzinnig leuke spelletjes. Om 17h eten de leden spaghetti. Ook ouders zijn welkom om te komen smikkelen vanaf 18h, zij moeten zich hier wel voor inschrijven. Meer info over het inschrijven voor spaghetti op de startdag vind je in het startboekje. ‘s Avonds steken we het kampvuur aan en zingen we over het bed van ons moemoe en nen ongelukkige kikker.

Dit was het voor september!

Groetshhhh van Onsminne, Onsjasmijn, Onsemil en Sakke

1.593 weergaven0 opmerkingen
bottom of page