top of page

Grote Ban

Februari

Jooooow grote banners,

De maand februari staat voor de deur en dat wil zeggen… Dat er weer veel activiteiten op de planning staan!

 

We beginnen de vergaderingen op 3 februari. Hier zullen jullie het opnemen tegen de leiding. Als ik jullie was zou ik maar vast hard gaan trainen! De vergadering zal plaatsvinden van 14u-17u.

 

De tweede vergadering zal plaatsvinden op 10 februari. Op deze dag vindt Chinees Nieuwjaar dit jaar plaats. Hierbij gaan we jullie onderdompelen in de Chinese cultuur. De vergadering zal plaatsvinden van 14u-17u.

 

De derde vergadering, en tevens de laatste zal plaatsvinden op 17 februari, van 14u-17u. Bij deze dag is Valentijn inmiddels gepasseerd, maar dat wil niet zeggen dat deze dag niet in het teken van de liefde staat. Op deze laatste vergadering van de maand gaan wij eens kijken hoe het gesteld is in jullie liefdesleven.

Hopelijk kunnen jullie er allemaal bijzijn!

 

Groetjes van jullie leiding,

Julie, Matijs, Lars en Kato

Januari

Beste grote banners,

Nu dat het nieuwe jaar weeral van start is gegaan heeft de leiding een kei schone nieuwjaarsbrief voor jullie klaar staan. 
Zo schoon dat jullie allemaal gaan beginnen blijten van al die toffe activiteiten.

13 januari zijn onze examens spijtig genoeg al aan de gang, maar wees heus niet bang. 
In de avond zijn wij zeker present voor nen toffe film die ge misschien wel herkent.
De vergadering gaat door van 19h tot 21.30h in de chalet op vksj.

20 januari zal niet anders zijn dan elk ander jaar, want in Heist-op-den-Berg staan de schaatsen al voor ons klaar. 
Helaas is jullie toffe leiding hier niet aanwezig, want onze examens zijn dan nog steeds bezig.
Voor het schaatsen worden jullie verwacht om 13.30h op KSA, en vergeet zeker geen 5 euro, of 2 euro als je je eigens schaatsen meeneemt. 
Hopelijk zijn er ook enkele ouders die zich geroepen voelen om te rijden om 13.30h en 17h, dit wordt altijd heel erg geapprecieerd. We zullen terug aankomen op KSA om 17.30h.

27 januari hebben we opnieuw een avondvergadering op de planning staan, en trek alvast u wandelschoenen maar aan.  
We hebben lang naar activiteiten gezocht, maar het nieuwe jaar kunnen we toch niet beginnen zonder een lampionnentocht.
We spreken af om 19h op vksj, de vergadering duurt tot 21.30h.

Gelukkig Nieuwjaar

Van jullie leiding,
Kato, Julie, Matijs en Lars

Broechem 1 januari 2024

December

Aan alle brave en stoute Grote Banners,

 

Ho-Ho-Ho-hopelijk zijn jullie wat braaf geweest want nee, het is niet de Kerstman die op 2 december op bezoek komt, maar wel de Sint! We hebben de roet pieten al geïnformeerd dat ze een grote zak moeten meenemen want er waren dit jaar misschien wel een paar stoute kindjes?! Niet bang zijn hoor, die zak zit vol snoep en je krijgt een gratis vakantie naar Spanje. We spreken om 14u af op KSA en zullen de Sint sereneren tot 17u in de afwachting op zijn komst.

9 December is het party-time!! We houden ons kerstfeestje van 17:30 tot 19:30 op VKSJ (lokaal in de Rubenslaan). Neem allemaal een cadeautje ter waarde van €2 mee.

Tijdens de laatste vergadering van deze maand trekken we op 16 december met z’n allen naar de Noordpool. Schijnt dat er een ijsbeer, een elfje, Rudolph het rendier en misschien zelfs een slee zal zijn. We spreken af op KSA van 14u tot 17u.

 

Feestelijke groetjes,
Jullie aller tofste leiding,

Lars, Matijs, Julie en Kato

November


 

Heeeeeey, Grote banners,

Deze maand zal weer boordevol leuke activiteiten zitten. We gaan de maand rustig van start.

De eerste week van november is het namelijk geen vergadering, maar vanaf 11 november vliegen we er in, dus hou jullie goed vast want er zullen spannende activiteiten op de planning staan!


 

De eerste vergadering van de maand zal dus plaatsvinden op 11 november. We gaan kijken wie o wie de ‘slimste grote banner’ is. In deze aartsmoeilijke quiz zullen we jullie intelligentie gaan testen op een niveau om U! tegen te zeggen.


 

De volgende vergadering zal plaatsvinden op 18 november. Tijdens deze vergadering gaan we nog even in de Halloween-sfeer blijven. We hopen dat jullie niet al te bang zijn voor spinnen, want die zullen deze vergadering zeker aanwezig zijn! Vergeet voor deze activiteit zeker geen 2 euro, een lepel en een bekertje mee te brengen!


 

De laatste vergadering van de maand vindt plaats op 25 november. Hier zullen jullie je beste beentje moeten voorzetten. We gaan op deze dag klimmen op de ladder. Hoe hoger, hoe beter! Hopelijk hebben jullie geen hoogtevrees.


 

De drie vergaderingen zullen steeds plaatsvinden van 14-17uur aan het franciscusheem. Tot dan!!!

Jullie geweldige leiding,

Julie, Kato, Matijs en Lars

Artikels

Leiding & contact

IMG-9951.jpg

Julie Goossens

IMG-9951.jpg

Lars de Clercq

IMG-9951.jpg

Kato Notelteirs

IMG-9951.jpg

Matijs Minnen

bottom of page