top of page

Piepers & Voskes

Piepers & Voskes

Piepers & Voskes

Februari

 

Dag allerbeste vospi’sss Het is februari, wat betekent dat er weer een nieuwe maand vol leuke activiteiten op de planning staat!

 

De eerste vergadering zal plaatsvinden op 3 februari van 14 u tot 17 u.

We starten alvast met een echte knaller deze maand! We verwachten iedereen aan het Franciscusheem, want dan zullen we het dorp intrekken voor een exclusief dorpspel!!

 

10 februari is het volgens de goede jaarlijkse gewoonte vriendjesdag!! Dit is dé dag om iedereen te laten zien hoe leuk een cool KSA Broechem is. Daarom mag iedereen zo veel mogelijk vriendjes, vriendinnen, neven, nichten, buren,… meenemen naar het Franciscusheem tussen 14 u en 17 u. Dit is geen vergadering zoals een andere. Wat we juist zullen doen, is nog een verrassing. Ik kan alvast meegeven dat je het niet zal willen missen!

 

De laatste vergadering van de maand valt op 17 februari. Ook deze keer spreken we af van 14 u tot 17 u aan het Franciscusheem. We hebben met Halloween al gezien dat jullie super goed zijn in verkleden. Deze maand kunnen jullie dit opnieuw bewijzen of zelfs overtreffen, omdat het een vergadering is in thema carnaval.

Wij kijken er alvast heel hard naar uit!!

 

Dikke knuffels Jullie favoriete leiding xxx

Mit, Louise, Kleo en Nette

Januari

Dag lieve vospi’s

 

De eerste vergadering van het jaar zal doorgaan op 13 januari van 14u tot 17u aan het franciscusheem. Er is een bom gevonden op KSA! Wij hebben jullie hulp nodig om deze te ontmantelen, komen jullie ons helpen?

 

Trek allemaal jullie warmste handschoenen en sokken maar aan want op 20 januari gaan we schaatsen. Om daar te geraken rijden er al een paar leiding en oud-leiding met de auto. We vragen ook of er nog ouders zijn die een volle auto naar de schaatsbaan willen brengen? De uren volgen nog.

 

Op het einde van de maand spelen we op 27 januari van 14u tot 17u een super leuke één tegen allen! Hopelijk zien we iedereen dan en maken we er iets mega leuk van!

 

Dikke knuffels jullie leiding

Nette, Mit, Kleo en Louise

December

Dag lieve vospi’s

 

Hij is weer in het land en ook bij ons komt hij op 2 december langs. Hoog bezoek van de enige echte Sinterklaas. Hopelijk zijn jullie heel braaf geweest dit jaar, maar van jullie verwachten wij niets anders. Hebben jullie een tekening of brief die jullie aan hem persoonlijk willen geven dan mag je die zeker mee nemen!

 

9 december is de laatste vergadering van de maand en van het jaar 2023! Daarom gaan wij er een extra leuke van maken met een kerstfeestje. Neem allemaal een cadeautje mee van max. 5 euro (geschikt voor zowel jongens als meisjes) en dan maken we er samen iets leuk van! ;))

 

Dikke kussen en knuffels jullie leiding Nette, Mit, Kleo en Louise

November

Dag beste vospiiii’ssss


 

De eerste vergadering van de maand zal plaatsvinden op 11 november van 14 u tot 17 u aan het Franciscusheem. Trek jullie schort al maar aan, want dan gaan we koken!!! Iedereen mag 2 euro meenemen en dan zullen we de handen uit de mouwen steken.


 

De week erna, 18 november is er weer een superleuke vergadering van 14 u tot 17 u aan het Franciscusheem. We gaan dan het allerleukste-tofste-mooiste-en-coolste-ganzenbord spelen en zullen dan te weten komen wie dit spel het beste kan.


 

De laatste vergadering zal doorgaan op 25 november. Dan doen we een gezellige filmavond van 15 u 30 tot 18 u 30. Voor de verandering zullen we dan afspreken aan het andere lokaal (Rubenslaan 4 A Broechem).


 

Wij hebben er alvast super veel zin in en we hopen jullie ook!!!!


 

Veel knuffels

Jullie leiding Kleo, Mit, Louise en Nette

Artikels

Artikels

Leiding & contact

IMG-3309_edited.png

Nette Notelteirs

IMG-3309_edited.jpg

Kleo van den Heurck

IMG-3309_edited.jpg

Mit De Meester

IMG-3309.JPG

Louise Verstraeten

bottom of page