top of page

Knapen

April

Beste Knapen,

 

We hebben een aantal spannende activiteiten gepland voor de komende weken! Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

 

Op 6 april organiseren we een speciale paas vergadering! We willen nog niet te veel verraden, maar het belooft een leuke en feestelijke bijeenkomst te worden. Zorg ervoor dat je erbij bent om de paassfeer te ervaren! Natuurlijk is deze vergadering van 14-17 uur op ksa!

 

Op 13 april staat er een avontuurlijk bosspel op het programma. Dit bosspel is een unieke variant van levende stratego waarbij strategie en teamwork centraal staan. Bereid je voor op een spannende uitdaging in de natuur! Wij verwachten jullie van 14-17 uur op ksa !

 

En tot slot, 19-20-21 april gaan we met de hele groep op weekend! Dit wordt een geweldige gelegenheid om samen te vieren, avonturen te beleven en nieuwe herinneringen te maken. Zorg dat je erbij bent voor een onvergetelijk weekend vol plezier en gezelligheid! Noteer deze data alvast in je agenda en bereid je voor op enkele geweldige momenten samen.

 

We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien bij deze activiteiten!

 

TOT DANNNNN jullie leuke leiding!!!

 

Jozefien, Maxime, Toon, Marthe

Artikels

Leiding & contact

IMG-3298.JPG

Maxime Dierckx

IMG-3298.JPG

Jozefien Schellekens

IMG-3298.JPG

Toon Bracke

IMG-3298.JPG

Marthe Pauwels

bottom of page