top of page

Knapen

December

Eyyyyy knapennnnn

 

welkom in de maand december!!! Hij komt, hij komt, de lieve goede sint Mijn beste vriend, jou beste vriend, de vriend van ieder kind… alleeh dat hopen we toch…

 

3 december tussen 19-21 uur komen we te weten of jullie allemaal wel flink zijn geweest dit jaar! Wij hopen dat jullie allemaal de sint als vriend kunnen houden!! All i want for christmas is een goeie ksa vergadering!!! Awel, wij gaan daarvoor zorgen.

 

16 december gaan we een van de gezelligste vergaderingen van het jaar doen! Van 19 - 21 uur gaan we elkaar verassen. Neem allemaal een cadeautje mee twv 5 euro! Neem ook nog 2 euro cash mee voor de snackies die wij zullen voorzien!! Lekker smullen en meezingen met kerstmuziek: Beter kan niet! Pepernoten en kerstbomen hier en daar

 

Tot volgend jaar!!!

XX Jozefien, Maxime, Toon & Marthe

November


 

Joooooooooowww knaapkens,
 

Oktober was al een goeie start van een bangelijk jaar, maar in november wordt het alleen maar plezanter.

Op 11/11 gaan we, om de maand goe te beginnen, pictionary spelen in het groot. Iedereen kent het wel, je tekent iets en de andere raden wat het moet voorstellen. Het kan wel is zijn dat we dit doen met graffiti. Doe dus niet je communiekleren aan voor deze vergadering. (iedereen die komt neemt €2 mee)

Op 18/11 komen de ridders van de knapen samen en delen ze zich op in twee teams. Deze twee teams zullen hun best doen om hun kasteel zo lang mogelijk in stand te houden. Lukt het hen om te winnen van de vijand? Vinden ze een schat in de andere hun kasteel?

Als laatste vergadering (25/11) van de maand spelen we een spel waar velen van jullie achter vroegen. Meer over de vergadering kunnen we helaas nog niet vertellen.

Hint: konijnen schieten.

Wij zien jullie graag verschijnen van 14-17u aan het franciscusheem. Tot DAN!

Gegroet jullie leiding,

Toon, Marthe, Maxime en Jozefien

Artikels

Leiding & contact

IMG-3298.JPG

Maxime Dierckx

IMG-3298.JPG

Jozefien Schellekens

IMG-3298.JPG

Toon Bracke

IMG-3298.JPG

Marthe Pauwels

bottom of page