KNAPEN - Artikels

Bijgewerkt: mei 10


Mei

Daaag knafkesss, De maand april is voorbij en we vliegen de maan mei in. We hebben weer voor 3 leuke vergaderingen gezorgd. Wij hopen op vele knapen op mei te laten knallen.


8 mei 14:00-17:00

Dag vrienden, ondertussen weten we al dat jullie kunnen voetballen maar vandaag dagen we jullie uit voor een wedstrijd beachvolleybal op de moervelden. Dus smeer jullie billen maar in want het gaat weer een groots duel worden.


15 mei. 19:00-21 uur

vandaag staat er weer een nieuwe activiteit op het programma. Het gaat een iets rustigere activiteit zijn. Dus voor diegene die van films houden, zeker komen want we gaan nog eens een ouderwets filmavondje houden. Dit wil ook zeggen dat jullie niet hoeven te komen van 14u-17u, maar wel in de avond vanaf


19u-21u.

Pak dus ook allemaal een filmpke mee naar keuze die jullie tof vinden. Dan kunnen we nog kiezen tussen enkele. Pak ook maar een euro of 2 mee voor een snackske en een drankske zodat we het wa gezellig kunnen maken. Hopelijk zijn jullie massaal aanwezig!! Groetjesss jullie leiding!


22 mei 14 :00 - 17:00

Vandaag wordt het een gevecht op leven en dood, we gaan waterspelletjes spelen dus voorzie allemaal een zwembroek, extra t-shirt en een handdoek.


Jullie leiding Matthijs, Maxime, jasper en Arthur

556 keer bekeken0 reacties