KNAPEN - Artikels

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Oktober

1 okt Dag toppers,

Vandaag gaan we meedoen met de knoeselloop. We verwachten jullie zoals altijd om 2u op de ksa. Zorg er ook voor dat jullie fatsoenlijke schoenen meepakken om in te lopen. We kijken er al naar uit. Gr. De sportieve leiding


8 okt.

Dag allerbeste leden Vandaag hebben wij een super leuk dorpsplein voorzien. We verwachten jullie om 2u op ksa. Hopenlijk gaan jullie de puzzel voltooien. Tot dan, Gr. De leiding


22 okt.

Vandaag hebben we een 1 tegen allen gemaakt. Wie gaat er winnen, jullie of de leiding. We verwachten jullie om 2u aan de ksa.

Tot dan,

Dikke kussen jullie leiding xSeptember


Heyyy knapennn, Het is zover!! Tijd voor een nieuw ksa jaar!! Zijn jullie er klaar voor? Jullie leiding wel!!!


Zaterdag 3 september (14:00 - 17:00)

We beginnen het jaar met kennismakingsdag. We hopen dat iedereen van jullie er is zodat we iedereen beter gaan leren kennen. Neem zeker al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook kennis kunnen maken met onze KSA. We verwachten jullie daar!!


Op zaterdag 24 september is het eindelijk startdag. We verwachten jullie om 11u met de fiets aan het ksa lokaal. ‘S middags krijgen jullie lekkere boterhammekes om daarna leuke activiteiten te doen. In de avond is er spaghetti en kunnen we genieten van een kampvuurtje. Jullie ouders/ grootouders/... zijn heel welkom vanaf 18u, indien ze dit willen kunnen ze ook inschrijven voor een bordje spaghetti mee te eten. Meer info over onze startdag kan je vinden in dit boekje.


Voila, dit was het alweer voor september!! Wij kijken er superhard naar uit!!

Wij hopen jullie ook!! Dikke kussen jullie nieuwe leiding, Nette, Marthe, Lien, Senne

896 weergaven0 opmerkingen