top of page

KNAPEN - Artikels

Bijgewerkt op: 2 jan.

Januari

Dag allerbeste lidsels!


Het jaar 2023 is aangebroken en dat betekent dus dat er weer vele leuke activiteiten in aantocht zijn.


Onze eerste vergadering van de maand zal doorgaan op 14 januari van 14u tot 17u aan het Franciscusheem. Haal jullie beste kookkunsten al maar boven want die zullen jullie zeker kunnen gebruiken tijdens ‘Bake Off Knapen’. Zeker komen dus!


Op 21 januari gaan we samen met de hele KSA de schaatsbaan onveilig maken. Jullie zullen daarom ook ietsje vroeger moeten komen want we verwachten jullie al om 12u45 aan de KSA-lokalen zodat we lang genoeg kunnen schaatsen. Vergeet zeker geen handschoenen en €7 mee te nemen (mensen die eigen schaatsen hebben moet maar €5 meenemen). Moesten er ouders tijd hebben om ons te vervoeren zou dit superleuk zijn!


Voor de laatste vergadering zullen die hersenen van jullie goed wakker moeten zijn want er staat een kei grave escaperoom voor jullie klaar. Dus wie van jullie gaat de uitdaging aan en denkt hieruit te kunnen ontsnappen? Van 14u tot 17u aan het Franciscusheem voor wie durft.


Vele kusjes van jullie allerleukste leiding!

Senne, Marthe, Nette & Lien

December


Heeeey beste knapennnn


Onze eerste vergadering van december zal 3 december zijn. Begin jullie maar voorbeeldig te gedragen want de Sint komt!! Hij komt om 19 u aan op het KSA lokaal en zal er ongeveer 2 uurtjes zijn Zie dus dat je niet te laat komt, want anders…


Als laatste is 17 december het uitkijkpuntje… kerstfeestje!!! Trek jullie chicste kleren maar aan en voorzie een klein cadeautje van niet meer dan 5 euro. Zo kunnen we genieten van onze vroege Kerst. ps: onze fissa duurt van 19 u tot 21 u Groetjeesss jullie tofste leiding Marthe, Senne, Lien en Nette


November


Dag allerbeste knapen!


Onze eerste vergadering van de maand zal doorgaan op zaterdag 5 november. We spelen het enige echte landen spel dus haal jullie Aardrijkskundige kennis al maar naar boven. We verwachten jullie natuurlijk van 14u tot 17u op de ksa zodat we ons weer stevig kunnen amuseren! Hopelijk zien we jullie dan!


Op zaterdag 12 november van 14u tot 17u verwachten we jullie ook met vele aanwezig. Zorg er maar voor dat jullie blazen volledig leeg zijn want deze week doen we een pisquiz. Bereid jullie dus al maar voor!


We sluiten de maand af op zaterdag 19 november. We houden het deze week rustig en gaan dus film kijken. Dit doen we van 19u30 tot 22u. Begin dus al maar na te denken over welke films jullie willen kijken. Tot dan!


Dikke smakkerds van jullie allerliefste leiding!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oktober


1 okt

Dag toppers,

Vandaag gaan we meedoen met de knoeselloop. We verwachten jullie zoals altijd om 2u op de ksa. Zorg er ook voor dat jullie fatsoenlijke schoenen meepakken om in te lopen. We kijken er al naar uit. Gr. De sportieve leiding


8 okt.

Dag allerbeste leden Vandaag hebben wij een super leuk dorpsplein voorzien. We verwachten jullie om 2u op ksa. Hopenlijk gaan jullie de puzzel voltooien. Tot dan, Gr. De leiding


22 okt.

Vandaag hebben we een 1 tegen allen gemaakt. Wie gaat er winnen, jullie of de leiding. We verwachten jullie om 2u aan de ksa.

Tot dan,

Dikke kussen jullie leiding x

------------------------------------------------------------------------------------------------------


September


Heyyy knapennn, Het is zover!! Tijd voor een nieuw ksa jaar!! Zijn jullie er klaar voor? Jullie leiding wel!!!


Zaterdag 3 september (14:00 - 17:00)

We beginnen het jaar met kennismakingsdag. We hopen dat iedereen van jullie er is zodat we iedereen beter gaan leren kennen. Neem zeker al jullie vriendjes en vriendinnetjes mee zodat zij ook kennis kunnen maken met onze KSA. We verwachten jullie daar!!


Op zaterdag 24 september is het eindelijk startdag. We verwachten jullie om 11u met de fiets aan het ksa lokaal. ‘S middags krijgen jullie lekkere boterhammekes om daarna leuke activiteiten te doen. In de avond is er spaghetti en kunnen we genieten van een kampvuurtje. Jullie ouders/ grootouders/... zijn heel welkom vanaf 18u, indien ze dit willen kunnen ze ook inschrijven voor een bordje spaghetti mee te eten. Meer info over onze startdag kan je vinden in dit boekje.


Voila, dit was het alweer voor september!! Wij kijken er superhard naar uit!!

Wij hopen jullie ook!! Dikke kussen jullie nieuwe leiding, Nette, Marthe, Lien, Senne

1.245 weergaven0 opmerkingen
bottom of page