top of page

KNAPEN - Artikels

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

November


Joooooooooowww knaapkens,


Oktober was al een goeie start van een bangelijk jaar, maar in november wordt het alleen maar plezanter.


Op 11/11 gaan we, om de maand goe te beginnen, pictionary spelen in het groot. Iedereen kent het wel, je tekent iets en de andere raden wat het moet voorstellen. Het kan wel is zijn dat we dit doen met graffiti. Doe dus niet je communiekleren aan voor deze vergadering. (iedereen die komt neemt €2 mee)


Op 18/11 komen de ridders van de knapen samen en delen ze zich op in twee teams. Deze twee teams zullen hun best doen om hun kasteel zo lang mogelijk in stand te houden. Lukt het hen om te winnen van de vijand? Vinden ze een schat in de andere hun kasteel?


Als laatste vergadering (25/11) van de maand spelen we een spel waar velen van jullie achter vroegen. Meer over de vergadering kunnen we helaas nog niet vertellen.

Hint: konijnen schieten.


Wij zien jullie graag verschijnen van 14-17u aan het franciscusheem. Tot DAN!


Gegroet jullie leiding,


Toon, Marthe, Maxime en Jozefien


Oktober


Beste lidseltjes


Vergeet zeker niet op de vergadering van 7/10 jullie verstand mee te nemen want het zou wel eens kunnen zijn dat jullie geen droge kleren terug mee naar huis gaan nemen!

Op zaterdag 21/10 hebben we een groot spel bedacht waardoor jullie goed gaan slapen de volgende nacht. Dus hopelijk zijn jullie met vele zodat we veel plezier kunnen beleven!


Laat je innerlijke Picasso naar boven komen want op 28/10 kunne jullie gekste dromen werkelijkheid worden!


Groetjes jullie allerliefste leiding!

Marthe, Toon, Jozefien, Maxime

1.720 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page