top of page

KLEINE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 2 jan.

Januari

Beste kleine bannertjes

Na gezellig met familie en vrienden gevierd en gefeest te hebben, vliegen we er terug in!


14/1 (19 - 21u)

Omdat jullie leiding heel der dagen, verschillende bomen aan papier aan het instuderen is, beginnen we er vandaag wat later aan. Maar goed nieuws, dit betekent ook later opblijven!! We kijken samen gezellig naar een leuke film. Voel jullie vrij om een snackje en drankje mee te nemen, om de echte cinema ervaring te evenaren. Wees allemaal welkom aan de vksj-lokalen.


21/1( ...-17u)

Vandaag gaan jullie schaatsen met de oud-leiding. Neem dus zeker warme kleren mee en vergeet geen dikke handschoenen. Het exacte uur zal nog gecommuniceerd worden, zodat jullie zeker optijd op de schaatsbaan staan.


28/1 (18 - 20u)

Aangezien jullie leiding nog steeds niet alle bladzijden verslonden zal hebben, spreken we vandaag voor de laaste keer een beetje later af. Te veel schermtijd is natuurlijk niet goed voor jullie, dus halen we de gezelschapsspelletjes weer eens van onder het stof. Wij zullen er zeker enkele voorzien, maar neem gerust zelf je allerleukste gezelschapsspel mee.


Januari zit er weeral op, wij kijken er alvast naar uit om van februari weer een spetterende maand te maken.

Groetjes,

De leiding.December


Hey kleine banners,


December joepieeee!! Een maand vol feestdagen/vakantie/cadeautjes/snoep/lekker eten/… en uiteraard weer 3 supertoffe KSA dagen.


We starten de maand op 3 december van 14u tot 17u. We spreken, anders dan normaal, af aan ons lokaal op de Rubenslaan 4A. Daar mogen de ouders jullie ook om 17u ophalen. Die dag is misschien wel de leukste dag van het hele ksa jaar… We krijgen namelijk bezoek van Sinterklaas! Het belooft een hele leuke dag te worden dus zie dat je er zeker bij bent. Wie wil mag ook verkleed komen. En uiteraard mogen jullie ook een mooie tekening of een ander knutselwerkje meenemen voor de Sint en zijn Pieten. Hopelijk zijn jullie dit jaar allemaal heel braaf geweest en kunnen we luid genoeg zingen dat de Sint ons lokaaltje niet overslaat ;-). Wij kijken er alvast keihard naar uit!


De volgende vergadering is 10 december. We verwachten jullie opnieuw van 14u tot 17u aan het ksa lokaal. Die dag spelen we het grote kerstmanspel! We hopen dat jullie er allemaal bij zijn!


Onze laatste vergadering van 2022 is een supergezellig kerstfeestje op 17 december. Een heeeeel speciale dag want vanaf deze dag zullen wij, voor de rest van het jaar, met 1 leiding meer zijn, JOEPIEEEE! Julie is namelijk terug van Erasmus, en dat is misschien wel het mooiste kerstcadeau van de hele avond ;-).

Maar uiteraard horen er bij een feestje ook echte cadeautjes. Daarom mogen jullie allemaal een klein pakje van 5 euro meenemen. Voor wie je pakje is en van wie jij een pakje gaat krijgen is voorlopig nog een verrassing. Jullie zijn welkom vanaf 17u30 en om 19u30 mogen de ouders jullie terug komen ophalen. Wij voorzien ook wat hapjes en een drankje dus je kan thuis al iets klein eten maar zie dat je nog een plaatsje overhoudt. Voor dit lekkers vragen wij wel om 2 euro mee te nemen.


Zo dat was het alweer voor deze maand. Dan willen wij jullie enkel nog een heel fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar toewensen!


Dikke knuffels van jullie leiding,

Jasper, Pieter, Julie en Leen


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


November


Dag Kleine Bannertjes Zijn jullie weer klaar voor een maand vol leuke vergaderingen? We beginnen op 5 november met een creatieve vergadering. We spreken van 2 tot 5 af op KSA om onze verbeelding haar gang te laten gaan.


Tijdens de tweede vergadering van de maand zien we elkaar weer op 12 november van 2 tot 5 op KSA. Vandaag gaan we als echte detectives op zoek naar de misdadiger.


Op 19 november komen we opnieuw van 2 tot 5 samen om er weer een super leuke vergadering van te maken. Vorige week vonden jullie speurneuzen de misdadiger, maar deze week gaan we naar iets anders op zoek. Met behulp van foto’s gaan jullie de speurtocht hopelijk kunnen voltooien! Hopelijk zien we jullie deze maand allemaal verschijnen!

Jasper, Leen, Pieter en Julie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Oktober


Dag lieve Kleine Banners! De tweede maand van het KSA-jaar vol leuke vergaderingen staat aan de deur.


We beginnen op 1 oktober, zoals de meeste onder jullie waarschijnlijk al weten is het dan knoeselloop! Dat betekent dat alle groepen van KSA samen de gezinskilometer lopen. Vergeet dus zeker niet je sportiefste schoenen aan te trekken. Daarna zetten we sportief verder en ontdekken we wie de gouden medaille van de olympische spelen verdiend. We spreken om 14u af op KSA en vertrekken na de formatie naar de Sleutel. Om 17u hebben we hopelijk onze winnaar gevonden en dan mogen jullie eindelijk je benen laten rusten.


Onze tweede vergadering van de maand is 8 oktober. Vandaag spelen we een mega-bosspel. We beginnen opnieuw om 14u op KSA en om 17u kunnen jullie thuis opwarmen met een lekkere warme chocomel!


De laatste vergadering van de maand is op 22 oktober. Dit jaar vieren we Halloween een beetje vroeger, trek daarom allemaal jullie engste kostuum aan! Hopelijk zien we jullie om 14u verschijnen en verschieten we niet al te hard. Jullie krijgen tot het einde van de vergadering om 17u om zoveel mogelijk mensen bang te maken en daarna is het spijtig genoeg tijd om naar huis te gaan.

Zijn jullie klaar voor november??

Pieter, Leen, Jasper en Julie

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


September


Dag kleine bannertjes

Het nieuwe KSA-jaar gaat weer eindelijk van start! Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn we nu een grote jeugdbeweging met jongens en meisjes. Dat betekent dubbel zoveel plezier dit jaar!


We beginnen op 3 september met een eerste vergadering om het jaar goed in te zetten en elkaar al een beetje beter te leren kennen. Het is de bedoeling dat jullie al jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen om eens kennis te maken met onze KSA. We beginnen om 14u met onze jacht naar een grote schat, hopelijk hebben jullie deze tegen 17u kunnen vinden want anders blijft ze voor altijd verstopt.


De tweede vergadering van het jaar is de spectaculaire startdag! Deze dag zit vol leuke en spannende activiteiten. We starten om 11 uur aan het Franciscusheem. Natuurlijk genieten we ‘s avonds ook van lekkere spaghetti. Hiervoor kan je familie ook inschrijven, zij zijn welkom vanaf 18u. Daarna kunnen jullie ook iets drinken aan het kampvuur samen met je mama/papa/oma/opa/… iedereen is welkom! Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen, wij kijken er alvast heel erg naar uit! Meer info over de startdag en het inschrijven voor de spaghettislag kan je vinden in dit boekje. Heel veel groetjes


Jullie nieuwe leiding Pieter, Leen, Jasper en Julie

1.255 weergaven0 opmerkingen
bottom of page