KLEINE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 29 apr.

Mei:

Kleine Banneeeeers

Er staat weer een enorm leuke maand voor de deur!!


Onze eerste vergadering vindt plaats op 7/05 van 14u tot 17u op KSA. Vandaag is het verkoop en gaan we Broechem rond met de mooiste bloemetjes.


De tweede vergadering vindt plaats op 14/05, opnieuw van 14u tot 17u op KSA. Vandaag is het leidingswissel en hebben jullie dus voor één keer andere leiding. Wie dit gaat zijn en wat jullie dan gaan doen is nog een grote verassing, maar zeker de moeite om te komen!


De laatste vergadering vindt plaats op 21/05. Omdat de examens voor ons dichterbij komen, doen we vandaag een filmavond van 19u tot 21u op vksj (Rubenslaan).


Hopelijk kunnen jullie weer allemaal talrijk aanwezig zijn!!

Veel groetjes van jullie allerleukste leiding,

Sakke, Jul en Zweno xxApril:


Ololooooooooooo Kleine Banners,

Daar is de lente Daar is de zon

En de rest zou ge al moeten kennen aaj


Wij hebben ons al super hard geamuseerd dit jaar, en we hebben goei nieuws: tis nog lang ni gedaan! In april geven wij er weer een ferme lap op. Tgaat keiplezant zijn!


02/04 14h – 17h

Vandaag zien we wie de opper-Kleine Banner is in een keigreive laddercompetitie. Maakt jullie borst maar nat want het gaat spannend worden!


22/04 – 24/04

We gaan samen op weekend in Mechelen. Meer info volgt in de Whatsappgroep.


30/04 14h – 17h

Vandaag gaan we een coole uitstap doen, maar alle verdere informatie is top secret, en de Amerikaanse president heeft ons gevraagd discreet te zijn. Het wordt een waanzinnige verrassing dus!


Doedels, De smalle, de knappe en chefkok ZenoMaart:


Helaba Kleine Banneeeeeeers,


Omdat het tot nu toe zo'n goei jaar was, hebben wij speciaal voor jullie een gedicht geschreven: Rozen zijn rood

Wie ne gebroken poot heeft moet hinken

Hagelslag met brood

De Roodkapjes stinken (Zegt da ni tegen de meisjes of wij krijgen kletsen.)


Na februari komt, zoals wel meer gebeurt, maart. Maart is de Zeno zijn lievelingsmaand, dus dees wordt bangelijk! Ziet da ge massaal aanwezig zijt!


05/03 van 14h-17h Vandaag spelen wij een geheim spel met geheime substanties op een geheime locatie in een geheim land. Al wat wij kunnen zeggen, is dat het bangelijk leuk wordt, en dat jullie jullie beste smokkeltactieken moeten bovenhalen.


12/03 van 14h-17h Als echte Kleine Banners moeten jullie Broechem kennen als jullie broekzak of zelfs nog beter dan dat. Daarom hebben wij vandaag een proef voorbereid die jullie kennis van het prachtige Broechem zal testen.


26/03 van 14h-17h Vandaag doen we ruiltocht: beginnen met nen dennenappel en eindigen met keiveel eten, ne Porsche, ne flatscreen en ne pony.


Wij hebben er al keiveel zin in!

Dit was het voor maart, peace out


Os Jul, geit Zeno en boer SakkeFebruari


Beste lidseltjes,

Februari wordt weer een spetterende maand.

Veel liefde met Valentijn en veel nieuwe companen dus zie ma dage goe gezind ze


5/2 Het is bijna Valentijn en daarom gaan we are you the one spelen, neemt u beste love skills Maar mee.


19/2 Vandaag is het vriendjesdag! Neem allemaal uwen beste makker mee die (nog) niet mee in de ksa zit, hoe meer zielen hoe meer vreugd !


26/2 Wees voorbereid vandaag wordt er oorlog gevoerd! We trekken naar het bos voor te testen wie het beste kan schieten dus zie maar Dage gecamoufleerd bent!
Januari


15/01: Vandaag gaan we schaatsen gelieven 5 euro mee te nemen en ook u beste schaatsbeentjes.

29/01: bereid jullie maar op alles voor vandaag wordt een zotte verassing. Maar 1 ding is al zeker het word een top vergadering.


Groetjes den ene, den andere en de Jul918 weergaven0 opmerkingen