KLEINE BAN - Artikels

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Oktober


Dag lieve Kleine Banners! De tweede maand van het KSA-jaar vol leuke vergaderingen staat aan de deur.


We beginnen op 1 oktober, zoals de meeste onder jullie waarschijnlijk al weten is het dan knoeselloop! Dat betekent dat alle groepen van KSA samen de gezinskilometer lopen. Vergeet dus zeker niet je sportiefste schoenen aan te trekken. Daarna zetten we sportief verder en ontdekken we wie de gouden medaille van de olympische spelen verdiend. We spreken om 14u af op KSA en vertrekken na de formatie naar de Sleutel. Om 17u hebben we hopelijk onze winnaar gevonden en dan mogen jullie eindelijk je benen laten rusten.


Onze tweede vergadering van de maand is 8 oktober. Vandaag spelen we een mega-bosspel. We beginnen opnieuw om 14u op KSA en om 17u kunnen jullie thuis opwarmen met een lekkere warme chocomel!


De laatste vergadering van de maand is op 22 oktober. Dit jaar vieren we Halloween een beetje vroeger, trek daarom allemaal jullie engste kostuum aan! Hopelijk zien we jullie om 14u verschijnen en verschieten we niet al te hard. Jullie krijgen tot het einde van de vergadering om 17u om zoveel mogelijk mensen bang te maken en daarna is het spijtig genoeg tijd om naar huis te gaan.

Zijn jullie klaar voor november??

Pieter, Leen, Jasper en Julie


September


Dag kleine bannertjes

Het nieuwe KSA-jaar gaat weer eindelijk van start! Zoals jullie waarschijnlijk al weten zijn we nu een grote jeugdbeweging met jongens en meisjes. Dat betekent dubbel zoveel plezier dit jaar!


We beginnen op 3 september met een eerste vergadering om het jaar goed in te zetten en elkaar al een beetje beter te leren kennen. Het is de bedoeling dat jullie al jullie vriendjes en vriendinnetjes meenemen om eens kennis te maken met onze KSA. We beginnen om 14u met onze jacht naar een grote schat, hopelijk hebben jullie deze tegen 17u kunnen vinden want anders blijft ze voor altijd verstopt.


De tweede vergadering van het jaar is de spectaculaire startdag! Deze dag zit vol leuke en spannende activiteiten. We starten om 11 uur aan het Franciscusheem. Natuurlijk genieten we ‘s avonds ook van lekkere spaghetti. Hiervoor kan je familie ook inschrijven, zij zijn welkom vanaf 18u. Daarna kunnen jullie ook iets drinken aan het kampvuur samen met je mama/papa/oma/opa/… iedereen is welkom! Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen, wij kijken er alvast heel erg naar uit! Meer info over de startdag en het inschrijven voor de spaghettislag kan je vinden in dit boekje. Heel veel groetjes


Jullie nieuwe leiding Pieter, Leen, Jasper en Julie

998 weergaven0 opmerkingen