top of page

za 21 sep

|

Hangar@Moervelden

Startdag 2020

Vandaag begint het KSA-jaar echt! Om 11u verzamelen we allemaal aan het Fransiscusheem en blazen we Broechem omver met een heuse stoet. Voor de jongste leden wordt vervoer voorzien maar laat dat hun niet weerhouden om alle toeters en bellen die ze hebben mee te nemen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Startdag 2020
Startdag 2020

Tijd en locatie

21 sep 2019, 11:00 – 12:00

Hangar@Moervelden, Bistweg 11, 2520 Ranst, België

Over het evenement

Vandaag begint het KSA-jaar echt! Om 11u verzamelen we allemaal aan het Fransiscusheem en blazen we Broechem omver met een heuse stoet. Voor de jongste leden wordt vervoer voorzien maar laat dat hun niet weerhouden om alle toeters en bellen die ze hebben mee te nemen. Vanaf de Grote Ban en de Robbedol neem je je fiets mee en alles wat lawaai maakt, oranje of blauw is. We paraderen richting de moervelden waar we samen zullen eten. Ook de rest van de dag spenderen we hier met een tal van leuke activiteiten zoals springkastelen, gekke fietsen, waterspellen, … . Vergeet dus zeker je bikini niet!

Om 17u trekken we terug naar het Fransiscusheem voor de fromatie en starten we meteen onze spaghettislag. Leden eten gratis en al de rest (vrienden, familie, buren, … ) eet voor €5 mee van onze overheerlijke spaghetti! Na de spaghettislag kan iedereen nog even blijven hangen voor een gezellig kampvuur, wat live muziek, een hapje en een drankje. Spaghetti bestellen? Stuur een mailtje naar ksa.broechem@hotmail.com met het aantal porties bolognèse of vegetarisch.

Tot dan!

Deel dit evenement

bottom of page