top of page

PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023


November


Dag beste vospiiii’ssss


De eerste vergadering van de maand zal plaatsvinden op 11 november van 14 u tot 17 u aan het Franciscusheem. Trek jullie schort al maar aan, want dan gaan we koken!!! Iedereen mag 2 euro meenemen en dan zullen we de handen uit de mouwen steken.


De week erna, 18 november is er weer een superleuke vergadering van 14 u tot 17 u aan het Franciscusheem. We gaan dan het allerleukste-tofste-mooiste-en-coolste-ganzenbord spelen en zullen dan te weten komen wie dit spel het beste kan.


De laatste vergadering zal doorgaan op 25 november. Dan doen we een gezellige filmavond van 15 u 30 tot 18 u 30. Voor de verandering zullen we dan afspreken aan het andere lokaal (Rubenslaan 4 A Broechem).


Wij hebben er alvast super veel zin in en we hopen jullie ook!!!!


Veel knuffels

Jullie leiding Kleo, Mit, Louise en NetteOktober

Heyyy liefste vospi’s

Na elkaar een beetje te leren kennen tijdens de vergaderingen van september hopen wij dat jullie klaar zijn en zin hebben in een nieuwe maand vol leuke activiteiten.


7 oktober starten we van 14u tot 17u voor een super, gek, mega groot bosspel in de mooie bossen van Broechem. Doe die botjes al maar aan zodat jullie goed kunnen spelen!!


21 oktober is de volgende vergadering, ook van 2 - 5 op KSA. Bij deze vergadering gaan jullie wat creativiteit moeten boven halen want we gaan onze eigen lampionnen maken in thema Halloween. Deze gaan we gebruiken bij de volgende vergadering.


De laatste vergadering is op 28 oktober en zal 's avonds plaatsvinden (Uren worden nog gestuurd in de groepschat). Onze lampionnen die we eerder hebben gemaakt worden uit de kast gehaald en gaan we gebruiken voor een griezeltocht, spanneeend. Trek zeker jullie engste kostuum aan want we gaan wat monsters moeten afschrikken.


We hopen dat jullie er heel veel zin in hebben, wij zeker wel!!!!

Dikke kussen van jullie leidsters

Nette, Mit, Kleo en Louise

4.294 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page