PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt: 4 dagen geleden
Januari


Dag allerliefste, leuke, schattige, toffe VOSPI’S!! Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekend WEER een tof jaar vol met leuke KSA vergaderingen woohoo! Jullie leiding heeft tijdens deze maand examens MAAR dat wil alleen maar zeggen dat wij er extra naar uit kijken om te komen spelen met jullie :D dus hopen wij dat jullie allemaal kunnen komen!


09/01: 14u – 17u

Wie van jullie kan de lekkerste koekjes maken??? Deze oh zo belangrijke vraag gaan we vandaag beantwoorden. Neem dus allemaal je schort en koksmuts mee want we gaan koken!


23/01: 14u – 17u

Normaal gezien zouden we vandaag gaan schaatsen maar helaas zal dit niet kunnen doorgaan. Maar dat is helemaal niet zo erg want jullie leiding heeft namelijk een tof alternatief voorzien! We doen een VERGADERING OP WIELTJES! Jullie mogen allemaal iets meenemen dat wielen heeft (denk skateboard, step, rollerblades, fiets,…) en wij gaan jullie op de proef stellen!


30/01: 14u – 17u

Wie is de snelste? De slimste? De sterkste? Al deze vragen en veel maar gaan we vandaag beantwoorden en dat doen we doormiddel van een laddercompetitie! Kom dus zeker allemaal want alleen is zo’n competitie onmogelijk!Februari


Dag liefste vospi’s, de eerst maand van het nieuwe jaar is weeral voorbijgevlogen. Hopelijk zijn jullie weer massaal aanwezig op onze leuke vergaderingen in Februari.


13 februari van 14-17u. Vandaag is het vriendjesdag, neem al je vrienden, vriendinnetjes, nichtjes en neefjes mee naar KSA. Met zen allen maken we er een super leuke dag van. We willen iedereen beter leren kennen door allerlei leuke spelletjes te spelen. Hopelijk zijn jullie er allemaal bij!


20 februari van 14-17u. Vandaag houden we een verkleedpartijtje omdat het carnaval is geweest. Trek je verkleedkoffer open en neem je leukste verkleedpak eruit of knutsel zelf iets in elkaar. Wij zijn alvast heeeeeeel benieuwd om jullie te bewonderen!


27 februari van 14-17u. De laatste vergadering van de maand hebben we een leuke verrassing voor jullie klaarstaan. Wees erbij om te weten wat voor leuke dingen we gaan doen vandaag.


Vele groetjes van jullie allerliefste leiding, Lukas, Bob, Toon, Lien, Hanne en Steffi xxxxx
1,265 keer bekeken0 reacties

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now