top of page

PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt op: 2 jan.

Januari

Gelukkig nieuwjaar lieve Vospi’s !!

Na een ongetwijfeld leuke vakantie kunnen we terug spelen op ksa, Joepieee!


Onze eerste vergadering zal doorgaan op 14 januari.

Deze middag van 14u-17u komen wij te weten wie de snelste, slimste, meest muzikale en gekste vospi’s zijn.

Zie dat je er zeker bij bent om de titel te pakken te krijgen!


21 januari

Kleed jullie maar lekker warm aan vandaag, want we gaan schaatsen! Dikke sokken, handschoenen en een lekker warme sjaal zal je vandaag zeker nodig hebben. Ons schaats-avontuur begint om 12u45. We reizen richting Heist-op -den- Berg en komen terug aan op ksa om 17u. Wat moet je zeker meenemen: handschoenen, dikke sokken en €7 (€5 inkom, €2 huur schaatsen)


28 januari

we gaan jullie nog niet alles verklappen maar hier is alvast een kleine tip voor onze vergadering van 14u-17u: koksmuts, schort, bloem, suiker, boter en heeel veel lekkere versiering. Vergeet zeker geen €2.

Jullie leiding heeft er al suuuuper veel zin in!

Zotte groetjes van Eva, Lien, Alec, Toon en HanneDecember


Hey allerleukste vospi’s, Na een leuke maand, zetten we de feestelijke maand december met heel veel enthousiasme in.


3 december van 14u tot 17u


Vandaag komt de Sint!!! Zorg maar dat jullie zeker heel braaf zijn vandaag. Wij hebben al gehoord van de Sint dat er dit jaar geen stoute kinderen zijn, dus laten we dat deze vergadering met de Sint erbij ook zeker zo houden :))


10 december van 14u tot 17u


Vandaag doen we een kerstfeestje. Zorg dat jullie allemaal nog niet te veel hebben gegeten dat jullie nog een beetje plaats hebben voor onze feestelijke hapjes en drankjes. Zouden jullie ook allemaal een pakje kunnen meenemen van maximum 5 euro.


17 december van 18u tot 20u


Vandaag gaan we eens een avondvergadering doen. We gaan film kijken. Wij hebben super leuke films voor jullie. Jullie mogen dan vanavond samen beslissen welke dat we gaan kijken. Hopelijk zien we iedereen talrijk verschijnen! Herfstige groetjes, Eva, Alec, Toon, Hanne en Lien


November


Hey allerleukste vospi’s, Na een leuke maand oktober, zetten we de frisse maand november met heel veel enthousiasme in.


Onze eerste vergadering gaat door op 5 november van 14u tot 17u. Omdat we vorige maand onze zoektocht naar de schat niet hebben kunnen beginnen, gaan we vandaag op zoek. Komen jullie mee speuren naar de leuke verrassing?


Onze tweede activiteit vindt plaats op 12 november van 14u-17u. Vandaag trekken we naar het bos om in het herfstige weer een leuk bosspel te doen. Trek dus zeker warme kleren, want het beloofd een koude maar leuke namiddag te worden.


Onze helaas al laatste vergadering van de maand november gaat door op 19 november van 14u tot 17u. Vandaag doen we leiding tegen leden. Als jullie willen bewijzen dat jullie sterker zijn dan ons, neem dan zeker jullie sterkste, snelste en slimste talenten mee om ons te kunnen verslaan. Hopelijk zien we iedereen talrijk verschijnen!

Herfstige groetjes, Eva, Alec, Toon, Hanne en Lien


----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Oktober


Hey allergekste piepers en voskes, Na een ongelooflijke knaller van een startdag, vliegen we met volle goesting in de maand oktober.


De eerste vergadering zal plaatsvinden op 1 oktober van 14u tot 17u. Vandaag is het knoeselloop. Smeer jullie beentjes al maar goed in, want het beloofd een vermoeiende toch te worden.


De volgende vergadering gaat door op 8 oktober van 14u tot 17u. Vandaag gaan we op zoektocht naar een schat. Waar die ligt is momenteel nog een geheim, maar neem je allerbeste zoektalenten mee en dan komen we er samen achter. De laatste vergadering van de maand zal plaatsvinden op 22 oktober van 14u tot 17u.


Met Halloween in aantocht houden we vandaag een griezelige vergadering. Trek dus zeker je aller engste outfit aan, zodat we elkaar samen kunnen doen verschieten. Vergeet zeker ook geen lege confituur of choco pot mee te nemen. Wat we hiermee gaan doen blijft nog een verrassing . Hopelijk is iedereen weer van de partij.

Wij kijken er alvast naar uit!

Veel knuffels, Eva, Toon, Alec, Hanne en Lien
September


Hey allerliefste vospi’s, Na een knotsgek en leuk kamp vliegen we met nieuwe leiding en vol energie in het nieuwe KSA-jaar. Onze kennismaking zal plaatsvinden op 3 september van 14u tot 17u. We spreken af aan het Fransiscusheem om er een leuke namiddag van te maken. We gaan elkaar beter leren kennen tijdens heel wat actieve spelletjes. Vergeet zeker geen zusjes, broers, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, … mee te nemen om mee een onvergetelijke tijd te beleven.


De officiële start van het nieuwe jaar gaat door op 24 september. Vandaag is het STARTDAG!!! We verzamelen om 11u aan het Fransiscusheem en trekken vanuit daar doorheen heel Broechem om aan talrijke leuke activiteiten deel te nemen. Om 17u trekken we terug naar de lokalen om samen met de kindjes overheerlijke spaghetti te eten, maar ook ouders kunnen hierna meegenieten van een bordje pasta. Vergeet je als ouder zeker niet in te schrijven via de link in het startdagartikel. Meer info vind je in hetzelfde artikel terug. Na het eten steken we gezellig het kampvuur aan en zingen we liedjes. Hopelijk kijken jullie er allemaal ontzettend hard naar uit. Wij in ieder geval al wel!!!


Veel kusjes en knuffels,

Eva, Alec, Hanne, Toon en Lien

3.418 weergaven0 opmerkingen
bottom of page