PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt op: 4 mei

Mei

Heeeeeeeeeey Vospiiiiiiiiiii’s

7 mei 14u-17u

Vandaag gaan we een bloemenverkoop doen dus haal vandaag jullie beste verkoopskills maar boven!


14 mei 14u-17u

Vandaag is het leidingswissel dus jullie weten niet wat jullie gaan doen alles is dus voorlopig nog een verrassing!


21 mei 14u-17u Vandaag zijn het waterspelletjes dus doe zeker geen propere kleren aan want het kan er wel eens hevig aan toe gaan!


Tot snel

Kusjes Daan Gilles Viktor Luna en LiezelotApril


2 april 14-17 uur

Vandaag gaan we allemaal leuke gezelschapspelletjes spelen. Als jullie thuis leuke spelletjes hebben dat jullie willen spelen, mogen jullie die zeker meenemen.


23 april 14-17 uur

Vandaag spelen we 1 tegen alle. Smeer jullie beentjes al maar goed in want het wordt weeral super leuk vandaag.


30 april

We zijn op weekend. Het is vandaag dus geen ksa voor jullie. Verdere info over het weekend komt nog.Maart:


Hey vospi’s

Hier is onze planning voor maart!


05/03 van 14u tot 17u

Vandaag zijn het jongens en meisjes apart. De jongens gaan zich lekker vuil maken tijdens de vettige spelen en de meisjes gaan zich helemaal mooi maken tijdens een verwennamiddagje!


12/03 van 14u tot 17u

Vandaag gaan we ganzenbord spelen, maar dan levensgroot!! Smeer jullie benen al maar in, want het zal een vermoeiende namiddag worden!


26/03 van 14u tot 17u

Leden tegen leiding!!! Vandaag krijgen jullie de kans om de leiding te verslaan in mini games. Dus neem al je energie maar mee want jullie zullen het nodig hebben!


Hopelijk zien we iedereen verschijnen, tot dan!


Dikke kussen en knuffels

Gilles, Daan, Viktor, Liezelot en Luna


Februari:


Hey vospi’s

Hier is de planning voor februari:

5 februari van 14u tot 17u Vandaag staan er weer zotte dingen op de planning, maar wat dat is kunnen we helaas nog niet verklappen. We kunnen alleen maar zeggen dat het super leuk gaat worden en dat jullie dus zeker allemaal moeten komen!!!

18 – 19 februari (uren geven we nog door) Deze dagen gaan we voor de eerste keer samen op weekend! Wij kijken er alvast suuuuper hard naar uit, hopelijk jullie ook! Helaas hebben we voorlopig nog geen zekerheid dat dit weekend kan en mag doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Tot 28 januari zijn overnachtingen nog verboden, dus we zullen de nieuwe maatregelen nog moeten afwachten. Vanaf dat wij duidelijkheid hebben sturen we direct een update in de Whatsappgroep. Wij hopen natuurlijk dat het wel kan doorgaan! Als de maatregelen omtrent overnachtingen nog steeds hetzelfde zijn op 18 en 19 februari, dan spreken we 19 februari wel nog steeds af om er een gezellige vergadering van te maken van 14u tot 17u.

26 februari van 14u tot 17u Vandaag is het alweer de laatste vergadering van de maand ☹ Maar dat wil zeker niet zeggen dat het de minst leuke gaat zijn! Vandaag is het vriendjesdag. Jullie mogen dus allemaal vriendjes en vriendinnetjes meenemen die graag eens willen komen meespelen bij de KSA. Als jullie ouders of de ouders van jullie vriendjes daar nog vragen over hebben, mogen ze altijd een berichtje sturen naar ons. Het is wel aangeraden om kleren aan te doen die goed vuil mogen worden, want we kunnen niet verzekeren dat jullie proper thuiskomen 😉

Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen in februari!!


Dikke kussen van jullie liefste leiding XXX Gilles, Viktor, Daan, Luna en Liezelot


Januari:


Hey vospi’s


8 januari 18-20 uur

Vandaag gaan we samen lekker frietjes met curryworsten eten! Kunnen jullie hiervoor 3 euro meenemen? Als er vospi’s zijn die geen frieten of curryworsten lusten of niet mogen eten, dan mogen jullie dat laten weten en dan voorzien wij voor hen een alternatief!


15 januari 14u tot 17u30

Vandaag gaan we met heel de KSA schaatsen. We vertrekken om 14u aan de KSA-lokalen en om 17u worden jullie terug opgehaald in Heist-op-den-Berg aan de schaatsbaan. Om 17u30 kunnen jullie ouders jullie dan terug oppikken aan de KSA-lokalen. Als er ouders zijn die heen en/of terug kunnen rijden zou dat heel handig zijn. Jullie mogen dat laten weten aan Liezelot (0497855333). Voor het schaatsen vragen we ook aan iedereen om 5 euro mee te nemen, dus vergeet dat zeker niet!


29 januari 14-17 uur

Vandaag is het nog een verrassing wat we gaan doen. Het gaat wel super leuk worden, dus zie maar dat je aanwezig bent!


Wij kijken er alvast naar uit. Hopelijk zien we jullie allemaal verschijnen!!

Gilles, Daan, Viktor, Luna en Liezelot

2.852 weergaven0 opmerkingen