PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt: mei 26Mei


Dag liefste vospi’s, april is weer eens voorbij en dat wilt zeggen dat mei nu kan beginnen! Het weer begint beter te worden dus kunnen we nog harder buiten spelen! Wij hebben er heel veel zin in en we hopen dat jullie er allemaal kunnen zijn!


8/05 van 14u tot 17u:

Echte KSA’ers hebben geen schrik om een goed vuil te worden. Daarom gaan we vandaag vettige spelen doen! We gaan ons eens goed uitleven en keihard ravotten! Doe dus zeker niet je beste kleren aan want we kunnen een beetje vies worden 😉


15/05 van 14u tot 17u:

Olympische spelen! De locatie van de olympische spelen van 2021 is plotseling gewijzigd, normaal gezien gingen de spelen door in Tokio maar wegens omstandigheden gaan ze nu door in Broechem! Kom dus zeker allemaal en laat zien dat je een atleet bent.


22/05 van 18u tot 20u

Vandaag maken we samen een groot kampvuur! Bij een kampvuur hoort natuurlijk heel wat, we gaan dan ook marshmallows roosteren, warme chocolademelk maken en kampvuur spelletjes spelen! Als iedereen €2 meepakt dan zorgen wij voor de rest! Tot danJuni


Hey lieve vospi’s, we zijn aangekomen bij onze laatste maand! Wij hopen dat jullie een top KSA jaar achter de rug hebben. Wij alvast wel. We sluiten onze laatste maand af met nog 2 kei leuke vergaderingen. Wij hopen dat jullie nog eens massaal aanwezig gaan zijn!


5 juni van 18:00 tot 20:00 Aangezien ons kampvuur de vorige keer niet kon doorgaan door al dat slechte weer, gaan we dat vanavond aansteken. Jullie mogen allemaal iets lekker meenemen om te eten en te drinken en we gaan het weeral eens gezellig maken!


25 juni van 17:00 - 19:30 Onze laatste vergadering van het jaar. Wat was het weeral eens een top jaar en we kunnen niet anders dan dit jaar gezellig af te sluiten. Daarom gaan we met jullie een overheerlijke barbecue houden. Hiervoor vragen we jullie om 4 euro mee te brengen. Tot dan!


We hopen jullie allemaal terug te zien op het super leuke kamp!

Groetjes jullie leiding xxx
2,137 keer bekeken0 reacties