PIEPERS & VOSKES - Artikels

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Oktober


Hey allergekste piepers en voskes, Na een ongelooflijke knaller van een startdag, vliegen we met volle goesting in de maand oktober.


De eerste vergadering zal plaatsvinden op 1 oktober van 14u tot 17u. Vandaag is het knoeselloop. Smeer jullie beentjes al maar goed in, want het beloofd een vermoeiende toch te worden.


De volgende vergadering gaat door op 8 oktober van 14u tot 17u. Vandaag gaan we op zoektocht naar een schat. Waar die ligt is momenteel nog een geheim, maar neem je allerbeste zoektalenten mee en dan komen we er samen achter. De laatste vergadering van de maand zal plaatsvinden op 22 oktober van 14u tot 17u.


Met Halloween in aantocht houden we vandaag een griezelige vergadering. Trek dus zeker je aller engste outfit aan, zodat we elkaar samen kunnen doen verschieten. Vergeet zeker ook geen lege confituur of choco pot mee te nemen. Wat we hiermee gaan doen blijft nog een verrassing . Hopelijk is iedereen weer van de partij.

Wij kijken er alvast naar uit!

Veel knuffels, Eva, Toon, Alec, Hanne en Lien
September


Hey allerliefste vospi’s, Na een knotsgek en leuk kamp vliegen we met nieuwe leiding en vol energie in het nieuwe KSA-jaar. Onze kennismaking zal plaatsvinden op 3 september van 14u tot 17u. We spreken af aan het Fransiscusheem om er een leuke namiddag van te maken. We gaan elkaar beter leren kennen tijdens heel wat actieve spelletjes. Vergeet zeker geen zusjes, broers, vriendjes, vriendinnetjes, neefjes, nichtjes, … mee te nemen om mee een onvergetelijke tijd te beleven.


De officiële start van het nieuwe jaar gaat door op 24 september. Vandaag is het STARTDAG!!! We verzamelen om 11u aan het Fransiscusheem en trekken vanuit daar doorheen heel Broechem om aan talrijke leuke activiteiten deel te nemen. Om 17u trekken we terug naar de lokalen om samen met de kindjes overheerlijke spaghetti te eten, maar ook ouders kunnen hierna meegenieten van een bordje pasta. Vergeet je als ouder zeker niet in te schrijven via de link in het startdagartikel. Meer info vind je in hetzelfde artikel terug. Na het eten steken we gezellig het kampvuur aan en zingen we liedjes. Hopelijk kijken jullie er allemaal ontzettend hard naar uit. Wij in ieder geval al wel!!!


Veel kusjes en knuffels,

Eva, Alec, Hanne, Toon en Lien

3.076 weergaven0 opmerkingen