Paaseiren verkoop

Inschrijven via: https://forms.gle/hkkcA7tHeGewtCKT6


Hallo allemaal,

Dit jaar organiseren wij, de Simmers van KSA Broechem, een paaseierenverkoop. Op deze manier kunnen wij geld inzamelen om een onvergetelijk kamp te beleven deze zomer. Bestellen kan via bovenstaand formulier.


Na het invullen van dit formulier ontvang je meteen een bevestigingsmail en later ook een mail met het over te schrijven bedrag. Controleer zeker ook even je spam. Indien dit niet het geval is, mag je ons altijd contacteren.


Wat verkopen we?


Zakjes van 200 gram met kleine paaseitjes. Je hebt de keuze tussen pure, witte, melk en met praliné gevulde eitjes. Eén zakje kost 5 euro. Twee zakjes kosten 10 euro en drie zakjes kosten 13 euro. Bestellen kan tot en met maandag 29 maart. Op zaterdag 3 april komen wij deze aan huis leveren tussen 14u en 17u.


Bedankt voor jullie steun en tot dan!

Groetjes van de Sim193 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Corona update - Bubbels

Door de nieuwe maatregelen werken we vanaf zaterdag 13 februari met een nieuwe werking. Deze verloopt als volgt: Elke groep speelt in bubbels van 10. Lagere school spreekt af aan fransicusheem! Middel

Inschrijven QUIZ

Het is weer tijd voor de jaarlijkse quiz, dit jaar zijn de inschrijvingen niet via mail maar via een inschrijvingsformulier op onze site. Omwille van corona valt er dit jaar geen consumptieprijs te wi

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now