ROODKAPJES - Artikels

Bijgewerkt: mei 27


Mei


Hey lieve roodkapjes

Het is al de voorlaatste KSA-maand van dit jaar…. ☹ MAAR we gaan er een hééééle leuke maand van maken!


Onze eerste vergadering is op 8 mei! Jullie worden om 9u30 verwacht mét €1, wat we gaan doen is nog even geheim!!!! Om 11u30 mogen jullie terug opgehaald worden en zie dat je nog niet gegeten hebt!


Onze tweede vergadering in mei gaat door op 15 mei, jullie worden weer om 14 uur verwacht. Wat we vandaag gaan doen is een grote verrassing, dus zeker komen als je wil weten wat de activiteit van de dag is.


Onze laatste vergadering is op 22 mei én vandaag doen we nog eens een avondvergadering. Jullie worden om 18 uur aan de lokalen in de Rubenslaan verwacht. Neem allemaal 2 euro mee want we gaan lekker kokkerellen!!! Om 20 uur mogen jullie met een volle maag weer naar huis gaan.


Wij hebben er suuuuper veel zin in!!!

Tot dan

XXXX

Astrid, Jolien, Josephine

Juni


Hallo lieve schattige toffe gezellige roodkapjes!!!!

Hier zijn we weer met een maand vol KSA, leuker kan niet toch?

Jammer genoeg zijn we ook weer aangekomen aan onze allerlaatste maand van ons KSA-jaar. Maar geen zorgen, er staat ons nog een fantastisch kamp te wachten!


De eerste vergadering van deze maand zal op zaterdag 5 juni plaatsvinden (van 14u tot 17u). Door de pandemie zullen jullie het je waarschijnlijk niet kunnen voorstellen maar we gaan een reisje rond de wereld maken! Zie maar dat jullie valies al klaarstaat ;’).


De tweede en meteen ook laatste vergadering is op zaterdag 26 juni van 14u tot 17u, wat we dan gaan doen gaan we jullie nog niet verklappen maar de laatste vergadering van het jaar zou ik niet willen missen!


Zo, dit was het dan we hopen jullie allemaal te zien!!


Veel liefs,

Jullie leiding

Jos, Astrid en Jol
685 keer bekeken0 reacties