ROBBEDOL - Artikels

Bijgewerkt: mrt 18Maart


Hey robbedoliessss


13 maart 14-17 uur Vandaag spelen we “the voice kids”!! Smeer jullie keel en vet jullie benen maar in want vandaag komen we te weten wie HET zang- en danstalent van de Robbedol is. Wij kijken er alvast naar uit!


20 maart 14-17 uur Vandaag doen we een fotozoektocht in Broechem. Haal jullie speurneuzen al maar boven want we maken er iets leuk van.


27 maart 17-19 Vandaag doen we nog eens een avond vergadering. Zorg maar dat jullie nog niet gegeten hebben want we gaan allemaal samen gezellig eten. Zouden hiervoor allemaal 3 eurootjes willen meebrengen,de rest betalen wij!!


Hopelijk tot dan Xxxx jullie favoriete leiding Eva, Joke en HelenaApril


Hey Robbedrolliesss


3 april is het weer de eerste vergadering van de maand en gaan we van 14u tot 17u naar het bos!! Trek maar jullie beste camouflagekleren aan want zo gaan jullie het kamp het beste kunnen verdedigenn


Op 10 april spelen we voor een tweede keer jachtseizoen, yaaaay!! Deze keer zal wel een beetje anders zijn, kom daarom maar allemaal zeker met de fiets. We verzamelen om 14u op KSA en om 17u is het al gedaan ;(((


De 17de doen we een typisch kampspel; pisquizzz! Ook vandaag worden jullie van 14u tot 17u op KSA verwacht. Zorg ervoor dat je vlak voor de vergadering nog eens naar het toilet gaat, zodat je een kans maakt om het winnende team te worden


24 april is het jammer genoeg geen vergadering, maaaar het is wel eetavond dus bestel zeker al op voorhand een gerechtje op de site zodat jullie het in de avond kunnen komen ophalen en lekker kunnen smullennn!

Door corona kunnen jullie nog steeds niet uit de kannen drinken dus vergeet zeker niet elke vergadering jullie drinkbus mee te nemen!


Tot sneeel, groetjes van de allertofste leiding van de KSA :)
551 keer bekeken0 reacties

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now