ROBBEDOL - Artikels

Bijgewerkt: mei 26

Mei


Hoi meideeen


8 mei 14-17 uur Vandaag knutselen we iets voor Moederdag! Want alle mamaatjes verdienen het van in de bloemetjes gezet te worden ☺️ we verwachten jullie allen talrijk aanwezig voor deze knutselnamiddag


15 Mei 14-17 uur Vandaag gaan we 1 tegen alle spelen. We verwachten jullie allemaal :)) hoe meer hoe beter :)) tot dan.


De laatste vergadering van de maand is op 22 mei, opnieuw van 14u tot 17u op KSA. Vandaag gaan we nog eens gezellig samen koken. Wat we maken is nog een verrassing, maar het wordt zeker lekker! Hopelijk zien we jullie allemaal talrijk verschijnen!


Groetjeees xxx


Juni


In deze laatste KSA maand zijn er slechts 2 vergaderingen.


De eerste vergadering gaat door op 5/06. Vanavond is het tijd voor een gezellige avond. Van 19.30 uur- 21.30 uur zitten we rond het kampvuur (dit doen we op het fransiscusheem). Voor extra gezelligheid zijn dekentjes zeker welkom!


De tweede en laatste vergadering van deze maand gaat door op 19/06. Ook deze vergadering is een avondvergadering. We spelen gezelschapsspelletjes van 19 uur - 21 uur. Dit doen we op VKSJ.


Hopelijk zien we al jullie schattige snoetjes nog voor een laatste keer verschijnen. En dan begint het aftellen tot het allerleukste kamp van het jaar! Heel veel kusjes van jullie leiding Eva, Luna, Joke en Helena706 keer bekeken0 reacties