SKIM Artikels

Bijgewerkt op: 21 apr.

Mei 2022


Hoi lidsels In mei leggen alle vogels een ei en verdienen alle mama’s een bloem Daarom doen

we 7 mei een bloemenverkoop! Be there om 14:00 uur met je mooiste glimlach en enthousiasme.


14 mei is het een leidingswissel… Spanneeeeend!!! Ook van 14:00 tot 17:00 uur! Veel sterkte alvast met ons te missen .


We sluiten een hopelijk zonnige maand af met een molspel. Normaal gezien gingen we dat in april doen maaaaar, de zomerbar kwam ertussen . We zien jullie van 14:00 tot 17:00 uur!


Ciaokes byebyekes, Julie & Leen x2


Maart 2022Hey lieve vrienden

Deze maand spreken we opnieuw maar liefst 3 keer af om leuke dingen te doen samen, jeeeeuj!!

De eerste vergadering van de maand is 5 maart. Dan zien we jullie mooie hoofdjes graag om 7 uur op VKSJ. Voor de slimpies onder ons, het is ’s avonds he… We gaan dan gezellig samen met de boys een filmavondje doen. Stuur allemaal een filmsuggestie door, geen horror want Julie is een bangerik.

De tweede vergadering gaat door op 12 maart. Dan gaan we weer leuke spelletjes spelen: eentje tegen allen. Natuurlijk geen saaie, maar een spectaculaire eentje tegen allen. Dus allemaal aanwezig van 2 tot 5 op KSA. Breng een fiets mee, deze kan misschien wel eens in je voordeel spelen.

Op 26 maart vindt alweer de laatste vergadering van de maand plaats. Nog eens lekker met meiden alleen!! We verwachten jullie van 14u tot 17u. See you theeeeere

We love you

Bisous

Julei & Leen x2Februari 2022


Hey vriendennnn,


Het is alweer februari wat vliegt de tijd. Natuurlijk wordt het weer een maand vol leuke activiteiten en en en deze keer MET jullie leuke leiding weer present want de examens zijn eeeindelijk voorbij. Jullie hebben ons wel lang genoeg moeten missen hé.

De eerste vergadering is 5 februari, dan gaan we een tweede poging aan tt geven om een cool spel te maken… spannend hé. We verwachten jullie om 14 uur, be there met uw fiets or be a vierkant.

De tweede vergadering van de maand is 19 februari. Het is vriendjesdag woehoeeeew. Neem allemaal je beste vrienden mee (wij zijn er al dus ons moet je al niet meer meenemen). Dus rondsel wat mensen bijeen om onze ksafam nog groter te maken. Opnieuw vergadering van 2 tot 5 dus be there or not he als ge niet kunt.

Als derde en weeral de laatste vergadering van de maand spreken we 26 februari af om de coolio’s uit te hangen. Wat we juist gaan doen gaan we jullie niet vertellen, maar het is heeeeeel leuk. Dus be there or be not cool. Ps: het is weer om 2 uur te doen yay ook me de velo aubbb, danku.

Peace yolo swag

Leen x2 en JuleiJanuari 2022


Lieve skimmers,

Eerst en vooral, een heeeeel gelukkig nieuwjaar!! Hopelijk is 2022 een top jaar met iets minder corona en iets meer ksa. Helaas zit jullie leiding met examens deze maand en zullen wij er dus niet altijd bij kunnen zijn. Maar geen stress wij regelen mega toffe vervanging voor jullie (natuurlijk niet zo tof als ons want dat is onmogelijk).

15 januari

Het is het eindelijk zo ver, schaatsen joepieee!! neem zeker handschoenen mee, dikke sokken en 5 euro. Willen jullie ook eens bij je ouders horen of die eventueel heen/terug kunnen rijden naar de schaatsbaan in Heist-op-den-berg? Laat eventjes weten als ze een rit willen doen en welke! We spreken die dag om 14u af aan de ksa. Om 17u komen de auto's ons terug ophalen dus we zijn tegen half 6 weer op ksa.


29 januari

Tijd om de eerste maand van het nieuwe jaar goed af te sluiten met een dorpsspel samen met de hernieuwers. Neem zeker allemaal je fiets mee! We spreken af op ksa van 14u tot 17u. Veel groetjes,

Leen x2 en Julie xxx

871 weergaven0 opmerkingen