SIM

Bijgewerkt: apr 26


April


Liefste Simmers,

Het is al april en dit wil ook zeggen, dringend tijd om wat centjes in te zamelen zodat we in juli een onvergetelijk kamp kunnen beleven.

Hier beginnen we aan op 3 april. Zoals jullie al weten organiseren we dan een paaseierenverkoop. Mmmm. We zetten een online bestelformulier op de site van KSA. Het is de bedoeling dat jullie dit naar al jullie vrienden, familie en kennissen doorsturen en hen aanmoedigen om lekkere paaseitjes te kopen. Op 3 april gaan wij deze dan aan huis leveren tussen 14u en 17u. Dus vergeet zeker niet met de fiets te komen! Geen stress, als er mensen wat verder wonen, schakelen we Soof haar hulp nog wel eens in. 😉

Op 10 april is het onze tweede vergadering. We spreken weer af van 14u tot 17u op het pleintje van de Holmstocken. We gaan die dag testen wie van jullie de echte instagram-queen is. Het belooft een geweldig toffe namiddag te worden dus zie dat je er bent!

De tweede week van de paasvakantie gaan wij op JOEPIE!! Het zal er anders uit zien dan andere jaren, maar plezier gegarandeerd. Van 13 tot 16 april nemen wij deel aan de Highland Challenge die wordt georganiseerd door KSA Nationaal. Wat dit juist allemaal zal inhouden is nog een verrassing (ook voor ons). Wat wel vaststaat is dat het vier fantastische en actieve dagen zullen worden. Voorlopig zonder overnachting maar dit kan zeker nog veranderen. Verdere informatie volgt later nog.

Op 24 april organiseren wij met de leidingsploeg onze jaarlijkse Italiaanse eetavond. Dit keer via Take away. Op de site vind je een link om je in te schrijven. Zeker bestellen, het zal weer heel lekker zijn!

Tot daaaan,

Lore, Leen x2

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mei

Zaterdag 8 mei: levende zeeslag

Zaterdag 15 mei: instagramspel

Zaterdag 22 mei: raket bouwen


Elke keer @pleintje in de Nierlenderstraat van 14:00 tot 17:00 uur


WE HE B B EN E R Z IN IN! ! ! KUSJ ES EN KNUF F E LS, LOR E , L E EN X2623 keer bekeken0 reacties