JONG-HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt: apr 3

April


Allee jom, April al seg. Laten we er weer een BANGELIJKE maand van maken met o.a. Joepie, zeker en vast 1 van de hoogtepunten uit uw KSA-carrière. Dit jaar met de corona in een iets ander frakske, maar daarom gaat het zeker ni minder plezant worden!


3 april van 14u-17u: Haalt allemaal die stalen ros maar van stal want vandaag gaan we CROSSEN in de enige echte crossbergen, voor jullie die-hard KSA’ers waarschijnlijk al lang geen onbekend terrein meer. Als het regent voorziet ge best ni al te goeie kledij, want dan kan het wel is vettig worden. Maarja, hoe vettiger hoe prettiger zeker?


10 april van 14u-17u: Ook vandaag kunt ge best met uwe vélo komen, want we gaan chillen aan de PUT VAN VIERSEL. Daar zullen we al even vooruitblikken op onze Joepie. Dit in combinatie met een kleine zonsessie, hopelijk. Dus wa moeten wij zoal meepakken?

- Zonnebrileke

- Zonnecrèmeke

- Zwembroekske

- Handdoekske

- Een goei weertje

- En natuurlijk zoals voor elke vergadering, uw goed humeurtje


13 april – 16 april: Joepieeee, het is JOEPIE! We zullen 4 dagen stappen in de omgeving rondom Broechem-city. Jammer genoeg kunnen we dit jaar niet op verplaatsing gaan wandelen, maar wij zullen er alvast alles aan doen om er alsnog een onvergetelijke vergadering van te maken. Meer info zwieren we zeker en vast nog wel in de whatsapp-groep.


24 april: Geen extra 4de activiteit, maar wel ITALIAANSE EETAVOND. Ook dit zal iets anders zijn dit jaar door corona. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de site.


Ziezo boys, dees was het weer voor de maand April.

Greets,

Elle leiding
243 keer bekeken0 reacties

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now