top of page

JONG-HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

November


Dag vriendekes,


Nu dat jullie gedoopt zijn tot waardige Jong-Hernieuwers(buiten de Max), kan de maand ‘No nut November’ beginnen.


Op 11 november gaan we testen wie den beste gehandicapte is, dit doen we aan de hand van de Paralympics.


De volgende vergadering gaat door op 18 november, dan gaan we Lier veroveren me een geniaal stadsspel gemaakt door jullie mega intelligente leiding.


Als laatste vergadering van de maand november (de 25ste) gaan we lekker mollen. Normaal gezien ging deze vergadering al doorgaan in oktober maar toen hebben we een zot bosspel gespeeld.


Al de vergaderingen van de maand november gaan door van 14u tot 17u aan het Fransiscusheem.


Tot dan schatjes Xxx Lien, Twakke en AlecOktober

Allerbeste lidsels,


Oktober staat voor de deur en dat wilt dus zeggen dat het tijd is voor een nieuwe maand vol geweldige vergaderingen!


De eerste vergadering zal doorgaan op 7 oktober van 14u tot 17u aan het Fransiscusheem. Vandaag testen we hoe goed jullie kunnen samenwerken want we spelen namelijk één tegen allen. Smeer jullie beentjes dus al maar in!


Op zaterdag 21 oktober zal de tweede vergadering van de maand plaatsvinden. Veel kan ik jullie nog niet vertellen maar ik kan zal wel zeggen dat het iets met blaadjes en boompjes zal zijn. We verwachten jullie van 14u tot 17u aan het Fransiscusheem. Kom zeker ook allemaal met de fiets!


De laatste vergadering is op 28 oktober van 14u tot 17u aan het Fransiscusheem. Wie van jullie is een goede leugenaar en wie niet? Dat zullen we deze vergadering te weten komen tijdens het spelen van De Mol. Begin al maar te oefenen op jullie pokerface want deze zullen jullie zeker nodig hebben.


Wij hebben er al mega veel zin in!!!

Dikke kuskes

Lien, Alec & Twan

1.611 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page