JONG-HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt op: 28 apr.

Mei

Vergadering met groep alleen: Eeeey gasteee! Deze zaterdag 7 mei, gaan we van 2 tot 5 op rechtendorentocht! Dus zorg zeker voor gepaste kledij Wij verwachten jullie zoals altijd voltallig


Jong-Hernieuweeeeers!!!! 14 mei gaan we samen met de meiden en hernieuwers op pad, als we met zen allen zijn zal het ongetwijfeld een geweldige namiddag worden.


21 mei: Heee makkeeers! Hoe slim zedde gelle eigenlijk? En misschien belangrijker, hoe lang kunnen jullie volhouden? Vandaag is ’t van 14:00 tot 17:00 pisquiz, de leiders hebben een goeie variant bedacht voor jullie. Hopelijk zien we jullie


SaluuuutMaart 2022

5/03 Gasteeee!! We zetten de maand in met een rustig avondje, want jullie zullen uitgerust moeten zijn voor wat nog komen zal!! ’T Is vanavond te doen in de cinema van KSA, jullie worden verwacht om 19:00. Tot dan!!

12/03 Dag Heren!!! Vandaag spelen we samen met de skim en hernieuwers een gigantisch één tegen allen spel, jullie worden massaal verwacht om 14:00 op ksa.

26/03 Tzou wel is een vettig, prettig spelleke kunne worden, dus doe zeker ni uw beste kleren aan. Jullie worden deze middag van 14:00 tot 17:00 verwacht

Veel kusjes

Jullie leiding xoxo


Februari 2022


Dag vrienden! hopelijk zijn jullie al wat uitgerust. Want op 5 februari van 14:00-17:00 zullen de KSA-spelen beginnen, om de namiddag nog actiever te maken dan ze al is doen de leiders mee. Alleen dan kunnen we deze KSA-spelen echt gespeeld worden. Hopelijk zijn jullie ook voltallig!!


19 februari van 14:00 tot 17:00. vriendjesdag Heeeee gasten!! Deze zaterdag is’t vriendjesdag, er worden verschillende spellen voorbereid voor ons door andere leiding. Als je een vriend hebt die graag zou ontdekken wat een echte Ksa-er zijn betekent, pak hem dan zeker mee. Tot snel makkers!!

26 februari van 14:00 tot 17:00. Dag Jong-Hernieuwers!!! Bedenkt al maar ne goeie strategie want vandaag gaan we met de skim en de hernieuwers een voorbereiding hebben op het 24-uren spel op kamp!! Neem zeker uw fiets mee want het is in de bossen te doen

Groetjess

Tjeu, Mathis en Jacques

Januari 2022


Liefste leden,

Wij wensen jullie een gelukkig nieuwjaar en we hopen dat we samen van 2022 een onvergetelijk jaar maken zonder corona en met véééél meer KSA-activiteiten. We gaan het jaar goed inzetten door er meteen een onvergetelijke maand van te maken.


15 januari

De langverwachte uitstap naar de schaatsbaan in Heist is eindelijk daar! We spreken om 14u af aan het Franciscusheem en we zullen rond 17u30 weer in Broechem zijn. Vergeet jullie niet warm genoeg aan te kleden want wij hebben van horen zeggen dat het daar fris kan zijn. Een dikke jas en handschoenen zijn zeker geen overbodige luxe. De kostprijs bedraag 5 euro, gelieve dit cash aan de leiding te bezorgen. We zoeken ook nog mensen die ons naar Heist-op-den-berg kunnen brengen. Zouden jullie eens aan jullie ouders willen vragen of ze ons naar daar willen brengen?


29 januari

Vandaag gaan we samen met de skimmers en de hernieuwers een dorpsspel spelen. Neem zeker jullie fiets mee. We spreken om 14u af aan het Franciscusheem en om 17u mogen jullie weer huiswaarts bollen.


Hopelijk zien we jullie deze maand allemaal op KSA


groetjes


Jeut, Jaak en Matties
441 weergaven0 opmerkingen