JONG-HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt: apr 26

April


Allee jom, April al seg. Laten we er weer een BANGELIJKE maand van maken met o.a. Joepie, zeker en vast 1 van de hoogtepunten uit uw KSA-carrière. Dit jaar met de corona in een iets ander frakske, maar daarom gaat het zeker ni minder plezant worden!


3 april van 14u-17u: Haalt allemaal die stalen ros maar van stal want vandaag gaan we CROSSEN in de enige echte crossbergen, voor jullie die-hard KSA’ers waarschijnlijk al lang geen onbekend terrein meer. Als het regent voorziet ge best ni al te goeie kledij, want dan kan het wel is vettig worden. Maarja, hoe vettiger hoe prettiger zeker?


10 april van 14u-17u: Ook vandaag kunt ge best met uwe vélo komen, want we gaan chillen aan de PUT VAN VIERSEL. Daar zullen we al even vooruitblikken op onze Joepie. Dit in combinatie met een kleine zonsessie, hopelijk. Dus wa moeten wij zoal meepakken?

- Zonnebrileke

- Zonnecrèmeke

- Zwembroekske

- Handdoekske

- Een goei weertje

- En natuurlijk zoals voor elke vergadering, uw goed humeurtje


13 april – 16 april: Joepieeee, het is JOEPIE! We zullen 4 dagen stappen in de omgeving rondom Broechem-city. Jammer genoeg kunnen we dit jaar niet op verplaatsing gaan wandelen, maar wij zullen er alvast alles aan doen om er alsnog een onvergetelijke vergadering van te maken. Meer info zwieren we zeker en vast nog wel in de whatsapp-groep.


24 april: Geen extra 4de activiteit, maar wel ITALIAANSE EETAVOND. Ook dit zal iets anders zijn dit jaar door corona. Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de site.


Ziezo boys, dees was het weer voor de maand April.

Greets,

Elle leidingMei


8/5 van 14u tot 17u

Beste sportfanaten,

In de paasvakantie hebben we duidelijk gezien dat jullie sportieve beesten zijn en een stukje kunnen wandelen. Maar kunnen jullie ook andere sporten zo goed? Vandaag gaan we old-school sporten beoefenen. We gaan zien wie de echte sportbeesten zijn. Niet getreurd voor de niet-sportbeesten. Iedereen zal evenveel kans maken om iets te winnen. Om het interessant te houden voor iedereen zullen we zeer waardevolle prijzen uitreiken. Als je uw kansen wilt vergroten om te winnen, breng dan zeker uw favoriete sport mee, dit mogen zeker niet-alledaagse sporten zijn. Kom allemaal met uw velloke zo kan je al vast wat opwarmen.

De sportleraars


15/5 van 14u tot 17u

Liefste jongens en Alec,

Vandaag gaan we uitzoeken wie er het best als man kan functioneren. De echte mannen zullen rijkelijk beloond worden, de andere saaie bangeriken zullen gevormd worden tot echte mannen. We hebben al een vermoeden wie hier de bangeriken zullen zijn, aan jullie om te bewijzen dat we fout zitten. Wees dus talrijk aanwezig zodat we er een toffe vergadering van kunnen maken.

Goei leiding, nog een goei leiding, nog een goei leiding en nog een goei leiding


22/5 van 14u tot 17u

Hey lidsels,

Vandaag duiken we naar ouderwetse gewoontes het bos is. Voorzie kledij met een lange broek en een lange t-shirt of trui. Neem ook zeker jullie fiets mee, zodat Dries nogmaals aan Alec kan laten zien hoe je de Poggio oprijdt.

Grts De leiding

316 keer bekeken0 reacties