JONG-HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt: 20 okt 2020

November


November! De maand van de val van de Berlijnse Muur, Allerheiligen en Allerzielen. Maar ook de maand waarin er weeral 3 fantastische vergaderingen voor jullie klaarstaan! Hebben jullie toch weeral chance … ! Hopelijk zijn jullie weer massaal aanwezig net zoals voorbije maanden.

7 november van 14:00 tot 17:00

Waar zijn die tarzans van de groep? Vandaag trekken we de grote mysterieuze bossen in van het prachtige Broechem. Jullie propere kleertjes mogen jullie deze keer thuislaten. Jullie adventure skills mogen daarentegen wel mee genomen worden.

14 november van 14:00 tot 17:00

Dat jullie lief en schattig kunnen zijn, hebben jullie al meermaals bewezen (OEK NI WAAR). Maar vandaag gaan we de watjes van echte jong-hernieuwers onderscheiden. Wie gaat er met de titel van “THE BEAST” naar huis? En wie zal een pijnlijk moeten afdruipen? Dat zullen we vandaag ontdekken. Jullie 4 leiders hebben er al vast heel veel zin in.

28 november van 14:00 tot 17:00

‘T is gebeurd! Want vandaag mogen jullie plaatsnemen in één van de zetels van De Minst Domme Jong-hernieuwer ter wereld. Begin alvast te studeren (en minder te kassen)! Want het zal nodig zijn. Onze fantastische quizmaster en professionele jury kijken er alvast naar uit.

Veel coronaprove kusjes en lekjes van jullie leiding:

Joppe, Dries, Maarten en Jasper

XXXXX

----------------------------------------------------------------------

Oktober3de oktober, van 14u tot 17u

Liefste lidjes,

KSA bestaat al enkele jaren niet meer uit alleen jongens. Iedereen moet mee met zijn tijd. Vandaag gaan we kennis maken met de vrouwelijke kant van KSA. Niet alleen vandaag zullen we dat doen, maar het zal maandelijkse voorvallen dat we gaan spelen met de meisjes. Wat we juist gaan doen kan ik nog niet vertellen, maar het belooft WEER zeer leuk te worden.

Grts De mannelijke leiding.

17de oktober, van 14u tot 17u

Beste topsporters,

Aangezien de olympische spelen dit jaar raar maar waar niet zijn kunnen doorgaan, gaan wij bewijzen dat het wel mogelijk is. Vandaag organiseren we de grote Jong Hernieuwers Olympics. De hedendaagse sporten zijn namelijk veel te gemakkelijk voor talentvolle en volledig normale topsporters als jullie. We zullen elke sport een twist geven zodat zelfs voor Alec Di Tella het een uitdaging kan zijn. Vergeet zeker jullie hypermoderne fiets niet.

Tot aan de start de Coaches

24de oktober, van 14u tot 17u

Dag kids,

Of moeten we zeggen dag kipkes? Ondertussen is er al een maand van het onwaarschijnlijk grave jaar verstreken. Bij ons viel er een specifiek ding op. Er zijn namelijk heel wat rare kipkes in de groep. Nu willen we niet iedereen over dezelfde kam scheren. We gaan vandaag zien wie de echt kipkes zijn en wie er als een haan kan gezien worden. Om deze loodzware test te doorstaan is het belangrijk dat iedereen zich verkleed als een kip, dit zal alleen maar in uw voordeel spelen.

Wees er allemaal als de kippen bij.


Pluimveehouders Maarten, Jasper, Joppe en Dries
210 keer bekeken0 reacties

© 2023 / KSA Broechem. 

Contact

Volg ons

  • Facebook - White Circle
  • White Instagram Icon

Bo Duerinck : +32 497 61 94 71

Johanna Janssens: +32 471 21 46 27 

Maarten Notelteirs: +32 498 62 27 23

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now