top of page

Het jaar van de fusie

Eindelijk is het zover, een nieuw avontuur voor KSA Broechem. Al 3 jaar lang zijn we aan het werken naar een volledig gemengde jeugdbeweging. Dit jaar is het dan zover. Vanaf september 2022 versmelten de 2 leukste groepen van groot Ranst en omstreken tot 1 grote groep. We halen het beste uit zowel het mannen- als het vrouwenteam. Dit heeft alleen maar voordelen, zo zullen de groepen groter worden en creëren we een hechtere band tussen meisjes en jongens. Of zoals wij het graag zeggen: we maken vriendschappen voor het leven.


Wat zal er nu juist veranderen?

De vergadering zijn net iets anders dan vorig jaar, elke zaterdag zal nu met jongens en meisjes samen zijn. Verder zullen ook onze kampen en weekends gemengd zijn (als het hier tijd voor is ontvangt u specifiekere informatie). Ook de leidingsploegen zijn niet meer gesplitst, elk team bestaat dus uit zowel jongens als meisjes leiding. Kortom, een frisse wind voor KSA Broechem.


Het zal even wennen zijn en vraagt een kleine aanpassing voor zowel leden, leiding en ouders. Maar wij zien dit volledig zitten en kijken uit naar dit spannend avontuur. We blijven dan ook dezelfde leuke, vrolijke jeugdbeweging die u kent en staan nog steeds elke zaterdag van 14.00u tot 17.00u met veel enthousiasme voor jullie kinderen klaar. Wij kijken er naar uit om samen te ravotten tot ze helemaal uitgespeeld zijn.


Wij zijn helemaal klaar voor dit nieuw hoofdstuk! Jullie ook?

(Aarzel niet om je voor verdere vragen te wenden naar iemand van de leidingsploeg)

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Beste ouders en leden, In onderstaand document kan u ons startboekje vinden met alle nodige info in verband met het nieuwe KSA jaar. De leiding zal de komende periode huis aan huis langskomen om zich

bottom of page