top of page

HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt op: 8 nov. 2023

November

Hey lidseeeels,

In november gaan we weer kei leuke dingen doen, beginnende met de vergadering van 11/11. Deze zaterdag gaan we nog eens gezellig kokerellen dus neem jullie beste keukenskills van 2 tot 5 maar mee naar de KSA lokalen!!


18 november gaan we jullie rampzalige uitvoering van het pongen en dergelijke spelen is opkrikken want op deze manier zijn jullie zeker en vast niet klaar voor zowel leefweek als buitenlandse reis als kamp. Dus zorg er maar voor dat jullie van 14 tot 17u voltallig aanwezig zijn!


De 25ste van de maand organiseren we nog een laatste vergadering die tot dan nog geheim zal blijven. Ook deze vergadering zal gewoon van 2 tot 5 doorgaan op het Franciscusheem. Het wordt een zotte verrassing, dus zie maar dat jullie er allemaal zijn!!


Heel veel groetjes van jullie allerleukste leiding,


Eva, Minne en Luna xxxOktober

Heyyy Hernieuwerssssss De eerste maand is alweer voorbij gevlogen. Hopelijk zien we jullie talrijk in oktober.

07/10

Vandaag testen we jullie sluwheid tijdens onze eigen versie van het Jachtseizoen. Smeer jullie beentjes goed in want we gaan veel moeten weglopen van elkaar. Tussen 14u en 17u zijn jullie bekende bandieten die gevangen moeten worden. Tot dan!

21/10

Vandaag komen we te weten wie ons goed liggen kan hebben tijdens de mol. We zijn op zoek naar goede bedriegers en personen die recht door de bedriegers kunnen kijken. Hopelijk zien we jullie allemaal van 14u tot 17u op KSA!!!!

28/10

Ga maar goed naar de wc voor deze vergadering want het is de fel bevreesde pisquiz!!! Axelle mag pampers op overschot meenemen voor degene die zich toch niet kunnen inhouden. Van 14u tot 17u pis inhouden op KSA!!

Da was hem dan weer voor oktober, tot in november! En vergeet niet mee te komen quizzen op 14 oktober!!!

yuuuuu

Luna, Eva en Minne

951 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page