HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt op: 3 mrt.

Maart 2022

Goedendag lads,

Na weeral eens een kei toffe maand, die we hopelijk goed gaan afronden met onze jeneverbar, gaan wij er jullie nóg zo één bezorgen. In maart hebben we weeral 3 vergaderingen waarvan 2 met de meisjes en dit gaan we doen: 5 maart van 19:30u tot 22:00u Vandaag gaan we nog eens een rustig filmavondje doen, als ge thuis goeie films hebt liggen of ge hebt een goeie suggestie voor op netflix (of disney+) laat da ons dan maar zeker weten. Pakt ook allemaal een chipeke en een drankske mee he.

12 maart van 2 tot 5. 1 tegen allen! Lukt het jullie om al onze opdrachten tot een goed einde te brengen of lukt het jullie juist niet? Als ik elle was zou ik zeker mijn best doen, want da kan wel is bepalen hoe leuk de volgende vergadering wordt als ge begrijpt wat we bedoelen.

26 maart van 2 tot 5.Vandaag gaan we jullie meest favoriete activiteit van het jaar doen. De kans dat ge vuil wordt is zeer groot dus doe maar heel slechte kleren aan. En zie dat ge er bent he want anders verplaatsen we deze kei leuke activiteit wel gewoon naar het kamp. Zo, dat was het weeral voor maart. Jullie favoriete Brukas Mutte en TT

Februari 2022

Gegroet kameraden,

De examens voor de leiding zijn eindelijk voorbij en dat betekent dat we deze maand meer tijd hebben om supertoffe activiteiten voor te bereiden. Wij hebben er heel veel zin in en wij hopen jullie ook.


5 februari van 14u tot 17u.

Vandaag gaan we den TT een herkansing geven voor zijn mislukt spel in het begin van het jaar. Wij hebben alvast schrik maar we vertrouwen erop dat het onze geliefde medeleider deze keer wel in zijn opzet slaagt.


19 februari van 14u tot 17u.

Vandaag is het vriendjesdag olééé. We spelen vandaag met iedereen een spel. Iedereen is welkom dus twijfel zeker niet om een paar vrienden mee te nemen.


26 februari van 14u tot 17u.

Vandaag mogen jullie de vuilste kleren die jullie hebben uit de kast halen. Jullie weten waarschijnlijk al hoe laat het is hehe.


Hopelijk zijn jullie ook in februari zo talrijk aanwezig!

groetjes


Brukas, Toffen Toon en MjeartenJanuari 2022


Dag liefste lieve lieverdjes,


Allereerst onze beste wensen voor het nieuwe jaar. Wij hopen dat 2022 een gezonder en plezanter jaar gaat zijn dan de twee afgelopen jaren en dat jullie goed uitgerust uit de kerstvakantie zijn gekomen want deze maand gaan we zeker niet stilzitten.


15 januari

Het is eindelijk weer zover, vandaag gaan we de schaatsbaan van Heist onveilig maken. Smeer jullie benen in, trek jullie dikste jas aan, vergeet jullie handschoenen niet en neem 5 eurootjes mee. We spreken om 14u af aan het Franciscusheem. Om 17u worden we weer opgehaald aan de schaatsbaan dus we zullen rond 17u30 weer in Broechem zijn. We zoeken nog mensen die ons naar Heist-op-den-berg kunnen brengen dus zouden jullie aan jullie ouders kunnen vragen of zij kunnen rijden?


29 januari

We sluiten de eerste maand van het nieuwe jaar af met een dorpsspel samen met de Skimmers. Neem jullie stalen rossen mee want die moeten af en toe ook eens buitenkomen he. We spreken af om 14u aan het Franciscusheem en om 17u kunnen jullie weer de stalen ros bestijgen om huiswaarts te galopperen.


Jullie kapoentjes Noot, Sakul en Netraam

Broechem, 1 januari 2022


402 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Om de twee jaar maken onze oudste groepen een buitenlandse reis in de paasvakantie. We trekken naar een prachtige locatie ergens in Europa om er een hele week lang rond te trekken, te kamperen en een