HERNIEUWERS - Artikels

Bijgewerkt op: 6 dagen geleden

Oktober

Heyyyy,

Tis weer tijd voor een nieuwe maand vol onvergetelijke vergaderingen :))


De eerste vergadering van de maand gaat door op 1/10. Vandaag sluiten onze geweldige leefweek af met de gezinskilometer op de Sleutel. Eerst ruimen we nog wat op op vksj en tegen 14u30 gaan we richting de Sleutel. Na de gezinskilometer mogen jullie allemaal naar huis om lekker uit te rusten in jullie bedjes.


De volgende vergadering gaat door op 8/10 van 14u tot 17u op KSA. Vandaag spelen we het grote Mollenspel. Ziet allemaal dat ge uw beste speurneuzen boven haalt want het zal nodig zijn.

De laatste vergadering van de maand vindt plaats op 22/10 van 20u tot … Met Halloween in aantocht doen we vandaag een avondspel. Hoe en wat zullen jullie dan wel te weten komen. Hopelijk zien we jullie allemaal talrijk verschijnen!!

Veeel groetjes van jullie leiding,

Helena, Joke, Ruben en Daan xxxxSeptember


Allerliefste Hernieuwers,

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur joepieeeee. Wij zijn heel blij om al jullie mooie gezichtjes terug te mogen zien op ksa. We starten het jaar dan ook goed met een extra drukke september. Want goe begonnen is half gewonnen!


3/9 (14u-17u): kennismaking De eerste vergadering van het jaar staat weer voor de deur. Yey! Vandaag spelen we een levensechte risk. Elkaar verslaan en landen veroveren… smeer jullie beentjes al maar in. Hopelijk zijn jullie met veel soldaten vandaag, je gaat elkaar echt nodig hebben tijdens dit spel.


24/9 (11u – 17u): Startdag Deze zaterdag is het startdag en dat begint zoals elk jaar weer vroeger dan de normale zaterdag. We verwachten jullie knappe kopjes op KSA tegen 11u waar we met ons fietske zullen vertrekken. Eerst rijden we zoals elk jaar met zen alle door het dorp. Hierna gaan we lekkere bokes eten op het pleintje van de Holmstocken. In de namiddag spelen we spelletjes doorheen heel het dorp. 's Avonds staat er heerlijke spaghetti op ons te wachten. De familie is welkom vanaf 18 uur om ook een bordje heerlijke spaghetti te komen eten of voor een fris drankje bij het gezellige kampvuur. Verdere info staat in het startdagboekje!


25/9: LEEFWEEK Vanaf zondagavond leven we een weekje op VKSJ. We eten, drinken, slapen en studeren ter plekke en vertrekken een hele week lang vanaf hier naart scholeke. We zullen elke avond een activiteit voorzien voor jullie zodat er geen verveling kan toeslaan. Als er belangrijke dingen zijn waar je geen uitzondering voor kan maken, begrijpen we dit natuurlijk. Dan mag je een dagje/avondje/nachtje/… naar huis gaan.


Wij kijken er alvast kei hard naar uit!! Meer info geven we de week voor leefweek zodat jullie goed voorbereid zijn op deze week vol plezier.

Kussen van jullie knappe leiding,

Daan, Ruben, Joke en Helena

441 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Om de twee jaar maken onze oudste groepen een buitenlandse reis in de paasvakantie. We trekken naar een prachtige locatie ergens in Europa om er een hele week lang rond te trekken, te kamperen en een